Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos.com / Unsplash.com

Horoskops piektdienai, 26. februārim.

Auns: Ja esi vadošā amatā, centies padotajiem būt laba autoritāte, nevis sev vēlamo rezultātu panākt ar diktatoriskām metodēm. Šodien būs vieglāk sastrādāties ar stipro dzimumu.

Vērsis: Centies sabalansēt profesionālās lietas un privātās intereses. Darba laikā atturies no mīlas īsziņu sūtīšanas, tas novērsīs domas. Toties vakarā vari izpausties, kā vien ienāk prātā. Erotikai būs liela nozīme attiecībās.

Dvīņi: Mājās diez vai sēdēsi, pat ja tev ir brīvdiena. Iespējamas pēkšņas iepazīšanās, satikšanās. Daiļajam dzimumam nevajadzētu pārāk aizrauties ar iepirkumiem. Attiecības ar ārzemniekiem var būt apgrūtinātas.

Vēzis: Komunikācija ar līdzcilvēkiem neveidosies pārāk viegli, sevišķi ar sievietēm gados. Tu necietīsi, ja tevi pamāca, kaut gan tas nenozīmē, ka pats nenorādīsi citiem, kā dzīvot.

Lauva: Kad darba lietas būsi puslīdz apdarījis, sāksi plānot, kā pavadīt laiku kopā ar mīļoto. Vairāk piedomā pie seksīgas apakšveļas, nevis gardu ēdienu sagādāšanas romantiskajam vakaram.

Jaunava: Tevi saniknos kāda situācija, varbūt tas būs atteikums saistībā ar taviem darba meklējumiem. Vai neesi aizdomājies, ka meklē ne tajā jomā? Padomā, kas tev patiesi patīk!

Svari: Veiksies tiem, kas darbojas aktiermākslā, ar dizainu saistītās jomās, skaistumkopšanā, jo tās būs vides, kur sevi vieglāk izpaust, veidot jaunus kontaktus.

Skorpions: Tikšanās klātienē pirmā randiņa gadījumā būs veiksmīgāka nekā nepārtrauktā sarakste internetā. Lai nerastos nekādi pārpratumi, labāk atklāj partnerim savu pagātni.

Strēlnieks: Vislabprātāk tu piektdienas vakaru pavadītu draugu kompānijā. Nebūs brīnums, ja kārtējo reizi pārkāpsi ierobežojumus un dosies izklaidēties. Apzinīgākie zīmes pārstāvji pievērsīsies ezoterisku zinību apgūšanai pašmācībā.

Mežāzis: Visu brīvo laiku būsi nolēmis veltīt otrai pusītei. Kopā plānosiet, kā pavadīt brīvdienas, arī seksa prieki tevi uzrunās. Ja tev prātā kādas aizraujošas mīlas rotaļas – uz priekšu!

Ūdensvīrs: Nekādas pārgalvības nav ieteicamas, darbā iztiec bez eksperimentiem un pie stūres uzvedies godīgi. Jaunas profesionālās sadarbības būtu jāpārbauda, pirms slēdz līgumu.

Zivis: Sievietēm varētu izcelties konflikti ar sava dzimuma pārstāvēm, kā darbā, tā mājās. Pastāv reālas iepazīšanās iespējas, neatkarīgi vai esi brīvs vai precēts. Piemērota diena prezentācijai, sevišķi, ja pats esi ko radījis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu