Sestdienas horoskops: uzlabosies iepazīšanās iespējas internetā!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Pratik Gupta, Unsplash.

Horoskops sestdienai, 27. februāris.

Auns: Brīvdienās varbūt nāksies strādāt vai pats rausies uz darbu. Pavadi laiku lietderīgi, netērē enerģiju velti! Nesāc kritizēt kolēģus vai partneri, nepiesienies otram par sīkumiem.

Vērsis: Labāk pievērsties darbam vai kādai interesantai nodarbei, lai nebūtu nemitīgi jādomā par dzīvi, materiālo situāciju. Vieglāk klāsies tiem Vēršiem, kam blakus ir uzticams cilvēks, ar kuru izrunāties.

Dvīņi: Patiks baudīt dzīvi visās nozīmēs! Varbūt palutināsi sevi ar gastronomiskiem gardumiem, jaunu apģērbu, kādu ceļojumu. Uzlabosies iepazīšanās iespējas internetā.

Vēzis: Brīvdienās pievērsīsies mājas saimniecības darbiem, interjera maiņai. Ja esi iemīlējies, nebremzē savas jūtas, atklāj tās otram! Naktī iespējams bezmiegs, kas saistīts ar pilnmēnesi.

Lauva: Kāds šodien kārtos ieskaites, cits pasniegs lekcijas. Katrā ziņā, ar mācībām saistītās tēmas kļūs aktuālas. Ieteicams pievērsties darba jautājumiem, jo, atrodoties mājās un bezdarbībā, sāksi krist uz nerviem apkārtējiem.

Jaunava: Mēness atradīsies tavā zīmē. Izmanto šo stāvokli karjeras veidošanai, atskaišu gatavošanai, lekciju pasniegšanai vai interjera iekārtošanai. Galvenais, nesāc aizrauties ar sevis un apkārtējo kritizēšanu.

Svari: Pārāk pedantiski raudzīsies uz lietām, varbūt piesiesies bērniem par viņu uzvedību. Pilnmēness ietekmē nesāc skaidrot attiecības ar otro pusīti, neļaujies emocijām. Padomā par veselīgu uzturu!

Skorpions: Tev būs grūti atzīt kādu kļūdu, vēlēsies būt perfekts kolēģu un mājinieku acīs. Īpaši komunikabls šodien nebūsi, labāk darbosies vienatnē. Varbūt izjutīsi psiholoģisku spiedienu no kādas personas puses.

Strēlnieks: Tevi vienmēr interesējušas filozofiskas tēmas, kur nu vēl pilnmēness laikā. Pētīsi debesis, jo miegs tāpat nenāks. Strēlniecītes, iespējams, šaudīsies ne tikai ar skatieniem, bet arī savām Amora bultām.

Mežāzis: Vari nodoties darbam vai pielikt roku mājas saimniecībā, jo bezmērķīgi pavadīt laiku tu nemāki un negribēsi. Ja tev ir bērni, nesāc nodarboties ar viņu audzināšanas pasākumiem.

Ūdensvīrs: Tiem, kas veic administratīvu, nopietnu darbu, šodien nāksies pamatīgi iespringt. Toties radošajiem cilvēkiem oriģinālu ideju netrūks. Veiksies astrologiem, izdosies veiksmīgi konsultēt klientus.

Zivis: Nozīmīgs laiks. 27., 28. datumā kāds zīmes pārstāvis būs ieplānojis pārvākšanos pie mīļotā cilvēka. Mēness atrašanās Jaunavā atļauj veikt pārkārtojumus dzīvesvietā, interjera maiņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu