Svētdienas horoskops: Brīvdiena – baudi, kā gribi, un dari, ko gribi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: New Africa, Shutterstock.

Horoskops svētdienai, 28. februārim.

Auns: Pat ja tu atkal esi nolēmis doties uz darbu, padomā taču par tuviniekiem. Neesi egoists, viņiem tevis pietrūkst! Augstākais, ko vari darīt, ir plānot nākamās nedēļas pienākumus. Nesāc strīdus ar brāli vai māsu.

Vērsis: Svētdien mīlas lietās iespējamas intrigas. Gados jaunajiem zīmes pārstāvjiem svarīgi nesākt izrādīt greizsirdību pret partneri. Jaunas pazīšanās var nenest cerēto rezultātu.

Dvīņi: Nebrīnies, ja komunicēšana nevedas vai rodas pārpratumi. Tāpat tiem Dvīņiem, kas šobrīd mācās, raksta kursa darbus, var pietrūkt ideju, radošā gara. Nav īstais brīdis jaunu projektu izstrādei, prezentācijām.

Vēzis: Dienu pavadīsi omulīgā garā mājas atmosfērā. Ja arī būs jāstrādā, darīsi to attālināti. Lai saglabātu labas attiecības ar mājiniekiem, nesāc viņus kritizēt, ietekmēt. Noteikti varat kopā iziet pastaigā, kopīgiem spēkiem pagatavot maltīti.

Lauva: Būsi labs piemērs kolēģiem, arī tuviniekiem. Iespējams, šodien uzzināsi, ka tiec nominēts kādai balvai. Izglītības jomā strādājošie izcelsies ar īpašu veikumu, kam pamatā būs neatlaidīgs darbs, pētījumi.

Jaunava: Ja esi nedaudz apslimis, nesāc tūlīt domāt to sliktāko. Ārā tomēr pavēss, varēji arī vienkārši apaukstēties. Sievietes var sākt uztraukties par laulātā drauga uzticību... visticamāk, bez pamata.

Svari: Brīvdiena – baudi, kā gribi, un dari, ko gribi! Tomēr šķiet, ka tev ar to būs problēmas. Kādu ierobežos mājas situācija, cits pats sāks tēlot apzinīgo un darīs lietas, ko nemaz nevēlas. Tā ir, kad pārāk izdabā citiem!

Skorpions: Gribēsi palasīt kādu zinātniski pētniecisku rakstu vai grāmatu. Kāds aizrausies ar politiku, cits ar izglītības jautājumu risināšanu. Nesāc skaidrot attiecības ne darbā, ne mājās! Tu pārāk turēsies pie saviem uzskatiem.

Strēlnieks: Daiļais dzimums tieksies pēc intelektuālām diskusijām, sevišķi novērtējot, ja tieši mīļotais cilvēks izrādīsies atbilstošs sarunu biedrs. Enerģijas uzlabošanai vēlams dedzināt svecītes.

Mežāzis: Labi jutīsies savā kabinetā, savā darba vietā, jo sajutīsies noderīgs. Arī mājās tāds vari būt, ja nesastaigāsi apkārt drūmu seju, bet iesaistīsies kopīgos plānos. Kāds Mežāzis iekšēji briedīs fundamentālām pārmaiņām.

Ūdensvīrs: Šodien noteikti neskaidro attiecības! Daudz kas atkarīgs no tā, vai ar esošo partneri dzīvojat kopā, tavas nostājas šajā jautājumā. Vispār jau šis periods tikpat labi var paiet arī uz romantiskas, erotiskas nots.

Zivis: Svarīgs laiks, bet dari visu ar apdomu! Ja neesi pārliecināts par kāda cilvēka patiesumu, izmanto savu intuīciju. Tev patiks pakomunicēt ar ezoteriskiem cilvēkiem, analizēt dzīves situācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu