Foto ⟩ Septiņi unikāli Rolls-Royce projekti

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET kolāža

2020.gads bija izaicinājumu pilns visās jomās. Arī autobūves nozarei nācās pārvarēt visdažādākos sarežģījumus, meklēt risinājumus pārrāvumiem piegādēs un noraudzīties uz kritumu pārdošanas apjomā, kura atgriešanos iepriekšējā līmenī nāksies kādu laiku pagaidīt.

Viens no nedaudziem autoražotājiem, kas par darba trūkumu "koronavīrusa gadā" sūdzēties nevarēja, ir Rolls-Royce. Tieši otrādi - darba dizaineriem, inženieriem un meistariem darbnīcās Gudvudā bija ļoti daudz, jo turīgie klienti, kas pat grūtos laikos grib un var dzīvot grezni, pērn bija visai naski uz īpašu vēlmju īstenošanu, lai ko tas maksātu.

Rolls-Royce norāda, ka 2020.gadā gandrīz visi uzbūvētie automobiļi kādā no tapšanas stadijām nonāca arī Rolls-Royce Bespoke Collective jeb īpašo uzdevumu vienības rokās, lai klientu radošuma pilnās vēlmes pārtaptu skatāmā un taustāmā materiālā. Bet, ja nu kādam turīgam zīmola fanam pietrūkst ideju, ko viņš varētu vēlēties redzēt savā auto, Rolls-Royce dizaineri sagatavoja dažus interesantus dizaina motīvus, ko, kā paši sola, varēs sastapt stipri ierobežotā skaitā automobiļu.

Cik mašīnas Rolls-Royce pārdeva 2020.gadā, pagaidām netiek atklāts, tādēļ arī nav zināms, vai ir pārspēts 2019.gadā piegādāto 5152 automobiļu rekords (par 25% vairāk nekā 2018.gadā). Taču īpašo uzdevumu vienībai tik daudz darba kā pērn nekad iepriekš neesot bijis. Un, lūk, daži no uzņēmuma skatījumā interesantākajiem aizvadītā gada "darbiņiem".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu