Mājokļa interjera pārvērtības bez liekiem pūliņiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Ja pavasara sākums mūsu platuma grādos vēl nav ieradies un līdz pirmajiem sniegpulkstenīšiem vēl jāpaciešas, radi pavasari savā mājā pats! Lūk, iedvesmas idejas, kā piešķirt telpām jaunas sajūtas, neveicot krasas izmaiņas.

Pavasaris ir dabas atdzimšanas un atjaunošanās laiks, kad viss apkārt plaukst un zied, mēģini to atdarināt arī mājoklī.

Foto: Unsplash

Izmanto košus krāsu akcentus

Laiks nomainīt tumšās un pelēkās ziemas krāsas uz pasteļtoņiem vai pat drosmīgākām neona krāsām. Piemēram, ja jūties gana drosmīgs, aizvieto vecos ēdamistabas krēslus ar krāsainiem, taču pat nomainot virtuves dvielīšus, telpai jau būs pavisam cits noskaņojums.

Foto: Unsplash

Rotā ar ziediem

Viens no visvienkāršākajiem veidiem, kā atjaunot jebkuru istabu, ir pievienot tai svaigus ziedus. Sevišķu pavasara noskaņojumu radīs tulpes, narcises un hiacintes. Dekorēšana ar ziediem ir vienkārša, pieejama un rada lielu atšķirību bez piepūles.

Foto: Unsplash

Izmanto plānākus audumus

Laikam paliekot siltākam, liec malā biezās, adītās segas un pledus. Nomaini tos uz vieglākiem materiāliem, piemēram, kokvilnu vai linu. Tas palīdzēs telpai piešķirt vieglumu un gaisīgumu. Balti un neitrāli toņi padarīs istabu lielāku un gaišāku. Maigi pasteļtoņi, piemēram, gaiši rozā pievienos istabai krāsu, saglabājot neitralitāti.

Foto: Unsplash

Pievieno istabai zaļumus

Apgādāt augus ar pietiekamu daudzumu dienasgaismas ziemas periodā ir izaicinoši, taču dienām paliekot aizvien garākām, pavasaris ir laiks, kad iegādāties kādu jaunu telpaugu vai ieviest pašam savu palodzes garšaugu dārziņu.

Foto: Unsplash

Nomaini dekoratīvos spilvenus

Vēl viens lielisks un ļoti vienkāršs veids, kā istabā ieviest krāsu akcentus un bez piepūles uzburt pavisam jaunu atmosfēru ir nomainīt dekoratīvo spilvenu drānas.

Foto: Unsplash

Nomaini sveces

Ja esi sveču tīkotājs, nomaini rudens/ziemas sezonas sveces ar piparkūku vai kanēļa aromātiem pret kaut ko pavasarīgāku un svaigāku, piemēram, citrusaugļu smaržu vai arī vienkārši svecēm bez smaržas. Atceries, ka arī sveces var būt interesants krāsu akcents.

Foto: Unsplash

Minimizē jucekli

Pavasaris ir tīrīšanas laiks. Izmanto grozus un kastes, kur uzglabāt rotaļlietas vai citas mantas, kas rada vizuālu nekārtību. Tas palīdzēs istabai izskatīties tīrai un organizētai.

Foto: Pexels

Nomaini dušas aizkarus

Vienkāršs un efektīvs veids, kā radīt ilūziju, ka telpa ir piedzīvojusi pārvērtības. Saskaņo tos ar vienojošo vannas istabas stilu un krāsām.

Foto: Unsplash

Nomaini rokturus

Tāds sīkums kā kumodes, virtuves skapīša vai durvju rokturis var telpai pievienot jaunu un personalizētu raksturu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu