Piektdien turpināja sarukt stacionēto Covid-19 pacientu kopskaits

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus. Ilustratīvs attēls.
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien slimnīcās ievietoti 74 Covid-19 pacienti, tostarp seši pārvesti, bet kopējais Covid-19 pacientu skaits salīdzinājumā ar ceturtdienu sarucis no 772 līdz 739, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) dati.

Aizvadītās diennakts laikā no stacionāra izrakstīti 92 pacienti, tostarp seši pārvesti.

No visiem pašlaik stacionētajiem Covid-19 pacientiem 665 jeb par 35 mazāk nekā dienu iepriekš ir ar vidēji smagu slimības gaitu, kamēr 74, kas ir par diviem pacientiem vairāk nekā ceturtdien, ir ar smagu slimības gaitu.

Kopš Covid-19 izplatības sākuma Latvijā no stacionāriem kopumā izrakstīti 8269 ar šo slimību sasirguši cilvēki.

Jau ziņots, ka ceturtdien Latvijā atklāti 827 jauni saslimšanas ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par 13 ar Covid-19 sasirgušu personu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu