Sestdien slimnīcās nonākuši 39 Covid-19 pacienti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus. Ilustratīvs attēls.
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra "Gaiļezers" Toksikoloģijas un sepses klīnika, kurā ārstē ar Covid-19 saslimušos pacientus. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien slimnīcās ievietoti 39 Covid-19 pacienti, bet kopējais Covid-19 pacientu skaits salīdzinājumā ar piektdienu pieaudzis no 739 līdz 759, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) dati.

Kā liecina NVD dati, 39 dienas laikā stacionēti Covid-19 slimnieki ir zemākais rādītājs vairāk nekā trīs mēnešu laikā jeb kopš pagājušā gada 14.novembra, kad tika stacionēti 27 Covid-19 pacienti.

Aizvadītās diennakts laikā no stacionāra izrakstīti seši pacienti.

No visiem pašlaik stacionētajiem Covid-19 pacientiem 682 jeb par 17 vairāk nekā dienu iepriekš ir ar vidēji smagu slimības gaitu, kamēr 77, kas ir par trim pacientiem vairāk nekā ceturtdien, ir ar smagu slimības gaitu.

Kopš Covid-19 izplatības sākuma Latvijā no stacionāriem kopumā izrakstīti 8275 ar šo slimību sasirguši cilvēki.

Jau ziņots, ka sestdien Latvijā atklāti 376 jauni saslimšanas ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par četru ar Covid-19 sasirgušu personu nāvi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu