Robežsarga slepkavības mēģinājums Daugavpilī: palīdzi atpazīt divus aizdomās turamos!

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde

Valsts policija lūdz sabiedrības palīdzību noskaidrot identitāti diviem iespējamiem noziedzniekiem, kurus tur aizdomās par robežsarga slepkavības mēģinājumu Daugavpilī.

Izmeklēšanā likumsargiem ir izdevies noskaidrot divu vīriešu iespējamo saistību ar šo sevišķi smago noziegumu, informēja Valsts policija.

Policija aicina aplūkot vīriešu fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kuram ir informācija par šo personu identitāti un pašreizējo atrašanās vietu vai kura rīcībā ir jebāda cita  informācija, kas var sekmēt personu atrašanu. Sazināties ar policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuriem 26 558 076, 26 397 300 vai arī rakstot e-pastu: "kipinfo21@vp.gov.lv".

Kā ziņots, pērn novembrī ​Daugavpilī mēģināts noslepkavot robežsargu, un policija uzskata, ka uzbrukums īstenots saistībā ar cietušā profesionālo darbību.

1973.gadā dzimušajam Valsts robežsardzes darbiniekam, dodoties uz darbu Stāvajā ielā, uzbrukušas divas neatpazītas personas.

Uzbrucēji lietojuši asaru gāzi un ar āmuram līdzīgu priekšmetu vairākas reizes iesituši cietušajam pa galvu un ķermeni.

Vīrietim izdevās izrauties no uzbrucējiem un izsaukt medicīnisko palīdzību.

Noziedzīgā nodarījuma veids un izdarīšanas apstākļi dod pamatu uzskatīt, ka ir noticis slepkavības mēģinājums, kas saistīts ar cietušās personas profesionālo darbību, norādīja policijā.

Foto: Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde
Foto: Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde
Foto: Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu