Rīgā trīs dažādās adresēs atsavina prāvus amfetamīna un marihuānas krājumus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Valsts policija (VP) Rīgā trīs dažādās adresēs kopumā atsavinājusi prāvus amfetamīna un marihuānas krājumus, informēja VP.

Kopumā policija atsavinājusi 316 gramus amfetamīna un 500 gramus marihuānas.

Aizvadītajā mēnesī Ziemeļus iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki par neatļautu narkotisko vielu glabāšanu aizturēja vairākas personas dažādās notikumu vietās.

15.februārī, aizdomās par nelikumīgu narkotisko vielu glabāšanu, neatliekamās kratīšanas laikā aizturēja 1979.gadā dzimušu vīrieti savā dzīvesvietā, kur tika atrasti un izņemti divi polietilēna maisiņi ar 74 gramiem amfetamīna.

Tajā pašā dienā aizturēts 1996.gadā dzimis vīrietis, kura automašīnā apskates laikā atrasti 83 grami amfetamīna.

Savukārt, 18.februārī policija Rīgā, Tvaika un Tilta ielas krustojumā, aizturēja 1993. gadā dzimušu vīrieti. Kriminālprocesā veiktas trīs neatliekamas kratīšanas, kuru laikā atrasti 500 grami marihuānas un 159 grami amfetamīna.

Jau iepriekš visas personas ir nonākušas policijas redzeslokā par līdzīgām rakstura darbībām. Visām personām piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Par šāda nozieguma izdarīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu.

Policija aicina iedzīvotājus būt aktīviem un ziņot par nelikumīgu narkotisko un psihotropo vielu apriti.

Kļūstot par aculiecinieku noziegumam, nekavējoties jāzvana policijai pa tālruņa numuru 110. Savukārt iesniegumu elektroniski iespējams nosūtīt portālā "Latvija.lv" vai parakstītu ar drošu elektronisko parakstu uz e-pastu: "pasts@vp.gov.lv", kā arī to var nogādāt tuvākajā Valsts policijas iecirknī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu