Saules apžilbināts vieglā auto vadītājs izraisa sāpīgu sadursmi ar kravas mašīnu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirmdien, 1.martā, nepatīkams satiksmes negadījums notika Jūrmalā, Pumpuros. Tur Kronvalda ielas un Strēlnieku prospekta krustojumā, saules apžilbināts, izbrauca kāds Ford vieglā automobiļa vadītājs un izraisīja sadursmi ar kravas auto.

Ford šoferis kameras priekšā runāt nevēlējās, taču aizkadrā raidījumam "Degpunktā" atklāja, ka avārija notikusi vairāku neveiksmīgu apstākļu sakritības dēļ. No tiem lielāko lomu spēlējusi zemu spīdošā saule, kas viņu apžilbinājusi.

Ford vadītājs pavasarīgajos laikapstākļos pieļāva neuzmanības kļūdu un izbrauca uz galvenā ceļa tieši priekšā kravas mašīnai Mercedes. Tās vadītājs šādam manevram nebija gatavs, un viņam atlika vien asi spiest bremzes pedāli. Ar to gan nebija pietiekami, un notika abu transportlīdzekļu sadursme. 

"Man nebija iespējas izvairīties no negadījuma. Viņš mēģināja šķērsot... Neesot redzējis, lai gan mašīna liela. Es nezinu, var gadīties visādi. Es redzēju, ka viņš brauc, domāju, ka viņš apstāsies. Es jau biju pie gājēju pārejas, kad viņš izbrauca tieši uz sadursmi," stāsta kravas auto vadītājs. 

Pēc trieciena Ford sameta, savukārt kravas auto, inerces dzīts, noripoja vēl vairākus metrus, pa ceļam "nonesot" ietves aizsargbarjeru. Labi, ka tuvumā nebija gājēju un arī braukšanas ātrums netika pārsniegts. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu