Jauns vārds latviešu popmūzikā - Būū

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Būū (Ilze Fārte)
Būū (Ilze Fārte) Foto: publicitātes

Ar singlu "Siekala" latviešu mūzikas vidē sevi ar pseidonīmu Būū piesaka jauna dziedātāja Ilze Fārte. 

"Šī debijas dziesma ir par tiem, kas ir mēģinājuši sarauties, lai miermīlīgi iekļautos sabiedrībā," teikts preses paziņojumā.

"Pirms pandēmijas ierobežojumiem es bieži spēlēju koncertus klubos, un man nācās saskarties ar dažām situācijām, kuras mani tik ļoti nobiedēja, ka sāku, pašai nemanot, sarauties, lai paliktu neredzama, - kāpjot uz skatuves ģērbos neuzkrītoši, pārstāju lietot kosmētiku, baidījos būt komunikabla un sievišķīga, lai neradītu liekas problēmas. Šī dziesma pie manis atnāca kā atgādinājums, ka nevienam nebūtu sevi šādi jāmaina. Cienot vienam otru, ikkatrs var būt brīvs savās izpausmēs," par dziesmu stāsta dziedātāja.

Noklausies dziesmu.

Savukārt neparastais pseidonīms radies nejauši.

"Man tas iekrita galvā un tur arī palika. Man patīk, ka katrs cilvēks vārdu "Būū" saprot pa savam, un es gribēju, lai mans vārds ir tikpat daudznozīmīgs, cik mainīgs var būt cilvēks." tā Fārte.

“Siekala” ir tapusi sadarbībā ar producentu Armandu Varslavānu un ir ievads turpmākajai Būū radošajai darbībai gan mūzikas rakstīšanas un izpildīšanas, gan video satura radīšanā mākslinieces jaunajā Youtube kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu