Zagļi jau bija paguvuši pārkodēt atslēgas, taču nepaguva aizbraukt (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Naktī uz otrdienu, 2. martu, garnadži Salaspilī centušies aizdzīt “Audi A6” markas spēkratu, kas bija novietots daudzdzīvokļu mājas pagalmā. Zagļus gan kāds iztraucēja vai nobiedēja, jo, par spīti iesāktajam darbam, viņi aizbēga, atstājot pamatīgu netīrību automašīnas salonā, kā arī bez iespējas auto aizslēgt, jo oriģinālās atslēgas jau ir “pārkodētas”.

Tagad Artis un Aļona no Salaspils ir palikuši bez transportlīdzekļa. Par to nakts vidū parūpējās zagļi, kas pamatīgi apstrādāja viņu automašīnu.

“Atslēga nemaz vairs nestrādā. Policija saka, ka viņiem jau ir savas atslēgas, pārkodējuši visu. Ir slēgušies pie datora, pie akumulatora,” stāsta Artis.

Papildus tam viss automašīnas salons ir noklāts ar baltu pulveri. ”Audi A6” īpašniece uzskata, ka viņas spēkratam ķērušies klāt īsti profesionāļi; policijā viņai teikts, ka šāda veida pulveris tiekot lietots, lai slēptu pēdas. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kaut kas noziedznieku ieceri iztraucējis. Šķiet, ka automašīnu pasargāja kāds garāmgājējs vai kaimiņš, kas īstajā brīdī paskatījās pa logu. Pāris visu rītu staigā pa pagalmu un pieskata apskādēto ”Audi”, jo, kamēr transportlīdzeklis nav aizvests uz drošu vietu, garnadži var atgriezties un pabeigt iesākto.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu