Pašmāju slavenības skaidro, kāpēc pandēmijas laikā tomēr devušās ceļojumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

LTV raidījuma "Aizliegtais paņēmiens" 1. marta sērija tika veltīta tēmai Covid-19 un ceļošana. Uzrunāto ceļotāju vidū bija arī bijušā baņķiera Oļega Fiļa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska un influencere Juta Valdmane.

Jelinska raidījumā atklāja, ka viņa kopā ar mīļoto vīrieti februārī pabija Indijas okeāna Maldivu salās. "Mēs, tāpat kā visi iedzīvotāji, esam emocionāli noguruši. Un ir jādomā un jāsmeļas jauna iedvesma, pirms atsākam darbību nu jau jaunajos apstākļos," ceļošanas iemeslu atklāj Jelinska.

"Lidojām caur drošu valsti ar drošu aviokompāniju un atradāmies pilnīgi izolētā, privātā salā, viesnīcā, kurā ir tikai Covid-19 negatīvi. Mēs nebraucām uz lielpilsētām (..), mēs braucām uz mazu, privātu viesnīcu. Mēs bijām pārsvarā visu laiku divatā," uzsver viņa.

Jelinska uzskata, ka ceļojums bijis drošs - viesnīcas personāls valkājis maskas un katru rītu veica Covid-19 testu. 

"Kopumā mēs esam atpūtušies un apmierināti. Protams, es tagad neaicinu visus krāmēt čemodānus un doties ceļojumā. Tas tiešām ir ļoti individuāli, un ir jāklausa, protams, ieteikumiem, ko valdība mums iesaka darīt."

"Es neredzu šeit problēmu. Es nedomāju, ka tā ir tā ļaunuma sakne. Mēs slēdzām restorānus un aizliedzām ceļot - viss ir tikai sliktāk kļuvis," norāda Jelinska, piebilstot, ka lidostā jūtas drošāk nekā pārtikas veikalā. 

Raidījumā savu ceļošanas iemeslu atklāja arī fitnesa entuziaste un permanentā grima meistare Juta Valdmane - viņa kopā ar draudzeni patlaban atrodas Dubaijā. "Jebkur, izejot ārpus viesnīcas, ir jānēsā maska. Pat uz ielas," saka Valdmane.

"Godīgi sakot, es šo ceļojumu atliku jau ļoti labu laiku, un man ir diezgan nopietns iemesls, kāpēc es esmu šeit. Īstenībā tas nav atvaļinājuma ceļojums, kaut gan tā varētu izskatīties pēc mana "Instagram". Bet man ir iemesls, ko es nevēlos šobrīd atklāt," uzsver viņa.

Jāuzsver, ka likuma pārkāpējs neviens no viņiem nav. Latvija nav liegusi izceļot no valsts - vienīgi ieteikusi labāk neceļot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu