Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 4. martam. 

Auns: Dienas fonā valdīs sacensības gars. Stiprā dzimuma pārstāvjiem uzlabojas karjeras iespējas, arī attiecības ar tēvu, bosu var sakārtoties. Pieaugs tava autoritāte kolēģu acīs.

Vērsis: Gribēsi vienu, bet darīsi ko citu. Iespējams, pie vainas būs sliktais garastāvoklis vai kāda cilvēka spiediens. Labāk sapratīsies ar sava dzimuma pārstāvjiem. Vari iegādāties jaunu mobilo telefonu.

Dvīņi: Šodien Marss pāriet Dvīņu zīmē (kur atradīsies līdz 23. aprīlim), kas īpaši svarīgi vīriešiem. Kļūsi uzņēmīgāks, mērķtiecīgāks un komunikablāks. Vakarā savu uzmanību velti mīļotajam cilvēkam!

Vēzis: Lai kā arī tu censtos visiem izdabāt, tomēr šodien laikam bez konflikta neiztikt. Iespējama saķeršanās darba vidē vai ar vecākiem, sevišķi tēvu. Sievietes ļoti emocionāli uztvers notiekošo.

Lauva: Enerģiska diena, kurā valdīs sacensības gars, arī konkurenti nesnaudīs, tāpēc esi modrs. Ne mirkli nešauboties, uzņemsies kāda projekta vadību. Pārliecinies par visiem iespējamiem zemūdens akmeņiem!

Jaunava: Būsi gatavs kalnus gāzt, varbūt pat iesaistīsies lietās, no kurām maz ko saproti. Nav izslēgts, ka tā rīkosies, lai kādam kaut ko pierādītu. Nepiemirsti, ka bez darba pastāv arī privātā dzīve!

Svari: Par katru cenu vēlēsies izprovocēt otro pusīti uz dvēselisku sarunu. Skaties, ka nesakaitini mīļoto! Ja esi palicis bez darba, sāc meklēt piedāvājumus, izmanto savus senos kontaktus.

Skorpions: Tāpat kā vakar, dominēs darba un mīlas tēmas. Galvenais, nesāc dienesta romānu, tev šobrīd nepieciešams skaidrs skats uz karjeras lietām. Esi piesardzīgs, atrodoties uz ledus!

Strēlnieks: Pēkšņi nolemsi, ka vēlies padzīvot laukos, meklēsi radus un draugus, kam pieder attiecīgs īpašums. Esi piesardzīgs ar pārtiku, īpaši alkoholu, jo pastāv saindēšanās risks.

Mežāzis: Zvaigžņu stāvoklis labvēlīgāks gados jaunākajiem zīmes pārstāvjiem. Pastāv labas iespējas sevi pierādīt darba jomā, arī iepazīties. Savukārt iekarot jau zināmas personas simpātijas būs pavisam viegli.

Ūdensvīrs: Kāds nolems rakstīt doktora disertāciju, cits grāmatu. Tev šodien būs īpaši dziļš skatījums uz pasauli, virspusējas lietas un tukšas pļāpas tevi neaizraus.

Zivis: Pārāk personiski uztversi kritiku, aizrādījumus. Ja kaut ko iesāki, tad pabeidz, neskatoties uz apkārtējo viedokli. Ieteicams relaksēties vannā, un vislabāk kopā ar dzīvesbiedru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu