Nepatīkama tikšanās ar briedi. Ar labām beigām (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Tīmekļa rotācijā šobrīd ir nonācis video, kas nejauši nofilmēts Polijā. Tur netālu no Pultuskas pilsētas vairāki autobraucēji uz savas ādas piedzīvojuši, ko nozīmē apjucis meža dzīvnieks uz ceļa. 

Video redzams, ka automašīna brauc pa ceļu (ātrums pap 80 kilometriem stundā) un pēkšņi tieši tās priekšā no meža izskrien savvaļas briežu bars. Automašīnas vadītājs spēji spieda bremzes un paguva apstāties, pirms notikusi sadursme ar dzīvniekiem.

Tiesa gan, ne visiem dzīvniekiem izdevās šķērsot ceļu, nesaduroties ar auto, - trīs no viņiem tomēr nonāca kontaktā ar melno Bavārijas motoru rūpnīcas izstrādājumu.

Kā redzams video, ko uzņēma aiz melnā BMW braucošajā auto uzstādītā kamera, viens no dzīvniekiem veiksmīgi pārlēca mašīnai, atsperoties pret tās jumtu, bet pārējiem diviem paveicās mazāk.

No tiem viens ietriecās mašīnas priekšējā daļā, sabojājot bamperu un motora pārsegu, bet otrs - nedaudz par ātru atspērās no zemes un uzkrita bagāžnieka pārsegam. Neparastajos apstākļos apmulsis, dzīvnieks centās uzrausties uz mašīnas jumta, taču, kad tas neizdevās un novēlās zemē, bēga glābiņu meklēt mežā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu