Sedokova skaidro, kādēļ ar skandālu pameta Galkina šovu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas dziedātāja un latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova beidzot paskaidroja, kādēļ pametusi Maksima Galkina šovu "Šovakar" ("Сегодня вечером").

Atgādinām, ka pirms pāris dienām notika nepatīkams incidents - Sedokova tika uzaicināta piedalīties Galkina pārraidē, tomēr mūziķei nepatika par viņu izveidotas sižets, kas tika parādīts raidījuma laikā. Tajā bija stāstīts par Sedokovas iepriekšējām attiecībām un pikantajiem foto. Sedokova pat nevēlējās noskatīties otro sižetu ar Timmas māti, piecēlās un pameta pārraidi.

Gandrīz nedēļu pēc notikušā Sedokova nolēma paskaidrot, kāpēc tā rīkojās. Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos mūziķe skarbi izteicās par šovu.

"Liels paldies par jūsu vēstulēm, komentāriem un atbalsta vārdiem.

Tas ir šausmīgi, ka jūs noskatījāties to mēslu.

Un tas ir šausmīgi, ka mūsdienās pastāv šāda veida žurnālistika. Es piedalījos programmā, kurai bija jāstāsta par kaut ko sasniegušām sievietēm, lai dalītos biznesa noslēpumos, nevis publiski mazgātu savu netīro veļu. Savas biksītes es mazgāju pati un daru to mājās," norādīja Sedokova. 

Atgādinām, ka šova izlaidums bija veltīts mūsdienu "Pelnrušķītēm". Galkins studijā pulcēja šovbiznesa zvaigznes MakSim, Olgu Buzovu, Viktoriju Boņu, Sedokovu un citas. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu