Festivāls "Tallinn Music Week" no maija pārcelts uz jūniju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Sabīne Košeļeva

Starptautiskais jaunās mūzikas un pilsētas festivāls "Tallinn Music Week", kas sākotnēji tika plānots maija sākumā, ir pārcelts uz laiku no 9.jūnija līdz 13. jūnijam, informē pasākuma rīkotāji.

Festivāla dibinātāja un vadītāja Helēna Sildna norādīja, ka lēmums pārcelt festivālu no maija uz jūniju balstīts uz cerību, ka nesen atjaunotie ierobežojumi un pakāpeniski pieaugošais vakcināciju skaits Igaunijā nākamajos mēnešos radīs drošākus apstākļus kultūras pasākumu aktualizēšanai.

Helen Sildna
Helen Sildna Foto: Eero Vabamägi

Viņa uzskata, ka kultūras pasākumu ieviešana ikdienas dzīvē ir būtiska ne tikai kultūras nozares un ekonomikas atveseļošanās procesam plašākā mērogā, bet arī cilvēku garīgai labklājībai.

Šī gada festivāla centrālā tēma ir saistīta ar mūzikas un kultūras, kā arī saistīto nozaru atveseļošanos un atdzimšanu pēc piedzīvotās pandēmijas izraisītās krīzes. Sadarbībā ar vietējām un starptautiskām mūzikas organizācijām festivāla "Tallinn Music Week" konferencē, kas notiks vecpilsētas centrā, norisināsies arī mūzikas industrijas procesiem veltīta diena.

Pēc rīkotāju paustā, šogad festivāla mūzikas programma īpaši koncentrēsies uz Baltijas valstu un Ziemeļvalstu talantu demonstrēšanu. Arī Latvijas mūziķiem tiks atvēlēta īpaša vieta. Mākslinieki no citām valstīm programmai tiks pievienoti vēlāk, atkarībā no pandēmijas situācijas uzlabošanas gaitas Igaunijā un ārvalstīs.

Biļetes uz "Tallinn Music Week" līdz 31. martam ir pieejamas ar atlaidi un ir nopērkamas tīmekļvietnē "shop.tmw.ee".

Foto: Tallinn Music Week 2020.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu