JRT "Aģentūra" tagad pieejama arī krievu un angļu valodā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aģentūra
Aģentūra

Jaunā Rīgas teātra (JRT) daudzsēriju mākslas filma "Aģentūra", ko līdz šim noskatījušies vismaz 20 000 skatītāju, tagad ir pieejama arī krievu un angļu valodā, informē teātrī.

Pagājušā gada 27. novembrī pirmizrādi piedzīvoja JRT veidotā daudzsēriju mākslas filma "Aģentūra". Pēc teātrī paustā, atšķirībā no JRT teātra izrādēm, uz kurām pieprasījums ir lielāks par piedāvāto biļešu skaitu, šoreiz jebkuram JRT skatītājam ir iespējams noskatīties 2020. gada vasarā tapušo JRT produktu ar visu teātra aktieru un Latvijas Kultūras akadēmijas JRT aktieru kursa piedalīšanos.

Trīs mēnešu laikā atsevišķi radītā interneta platformā "agentura.jrt.lv" filmu ir iegādājušies gandrīz 5500 pircēju.

JRT mākslinieciskais direktors un filmas režisors Alvis Hermanis atzīmēja, ka desmit sēriju mākslas filmu "Aģentūra" kopš decembra kopumā redzējuši vismaz 20 000 skatītāju Latvijā un visā pasaulē.

"Nezinu kā Latvijā, bet Eiropā nav dzirdēts ne par vienu teātri, kura jaundarbu šai pandēmijas un karantīnas sezonā būtu redzējis tik liels cilvēku skaits. Par to esam apmierināti. Un, protams, pateicīgi mūsu publikai par uzticību," uzsvēra Hermanis.

Filma skatīta vairāk nekā 60 pasaules valstīs un ārpus Latvijas teritorijas visvairāk Lielbritānijā, Vācijā un Spānijā. Pēc daudzu skatītāju lūguma no marta filmai ir iespējams izvēlēties titrus angļu valodā vai krievu valodā, vai skatīties filmu dublētu krievu valodā. Tekstu krievu valodā tulkoja un ierunāja krievu dzejnieks, žurnālists un tulkotājs Sergejs Timofejevs.

Daudzsēriju mākslas filmu iespējams iegādāties tīmekļvietnē "agentura.jrt.lv" un skatīties 50 dienas savā profilā no jebkuras vietas pasaulē latviešu valodā, ar titriem angļu valodā, krievu valodā vai dublētu krievu valodā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu