Imantā atkal kāds Volvo palicis bez lukturiem (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Daudzdzīvokļu ēku rajonu Kurzemes prospektā naktī uz trešdienu bija apmeklējuši garnadži, kuri pie Kurzemes prospekta 116. nama, automašīnai Volvo XC 60 izsitot vadītāja puses priekšējo sānu stiklu, nozaguši tās priekšējos lukturus.

Sētnieks Georgijs, kurš gādā par tīrību pie minētās ēkas Kurzemes prospektā, raidījumam Degpunktā stāsta, ka šī apkaime ar gadiem kļuvusi iemīļota vieta automašīnu apzadzējiem. 

"Izsituši logu, pacēluši motora pārsegu un noņēmuši lukturus. Šai mašīnai nozagt lukturus nesanāk, tur ir cita modifikācija. Jānoņem priekšējais atdurstienis, lai tiktu pie lukturiem. Zagļiem tas nebija sanācis," stāsta sētnieks Georgijs, atceroties arī kādu citu gadījumu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tāpat sētnieks atminas, ka pirms laika no zagļu uzbrukuma cietis arī viens no policijas darbiniekiem, kas novietojis savu privāto transportlīdzekli šajā pagalmā. Arī toreiz apzagtais spēkrats bijis Volvo. Pēc kunga rīcībā esošās informācijas, toreiz neviens aizdomās turamais netika atrasts.

"Vajag policistiem patrulēt regulāri. Viņi aizbrauc pa Kurzemes prospektu turp un atpakaļ un viss. Kas pagalmos notiek, neinteresē," saka iedzīvotājs.

Vislabākais nodrošinājums pret šāda tipa zādzībām paliek nemainīgs, proti - spēkratu apdrošināt. Jācer, ka baltā Volvo saimniekam ir KASKO polise un viņš par notikušo paziņojis policistiem. Jo šajos gadījumos tieši iesniegumi ir ārkārtīgi svarīga lieta izmeklēšanas ķēdē un tās noslēgumā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu