Foto Saldū atklāts Baltijā modernākais skeitparks

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Ar svinīgām Saldus domes vadības uzrunām un profesionāļu paraugdemonstrējumiem ceturtdien oficiāli atklāts Saldus skeitparks, kurš ir modernākais alternatīvo sporta veidu komplekss Baltijā.

Domes vadība teica paldies projektā iesaistītajiem un būvniekiem par paveikto darbu un aicināja iedzīvotājus ievērot visus drošības pasākumus, atrodoties skeitparkā.

Skeitparks atrodas Saldus pilsētas centrā – Jelgavas ielā 6. Jaunā sporta kompleksa kopējā platība ir 3200 m2, tas sevī ietver 800 m2 plašu koka skeitparku, 450 m2 plašu betona skeitparku, kā arī 250 m2 asfalta velotrasi. 

Projekta vadītāja Marita Melvere pastāstīja, ka kompleksu projektēja un būvēja viens no Eiropas vadošajiem skeitparku būvniecības uzņēmumiem "Mind Work Ramps" (SIA "City Playgrounds"). Uzņēmums savā pastāvēšanas laikā ir īstenojis vairāk nekā 100 dažāda veida alternatīvo sporta veidu infrastruktūras projektus, tostarp ekstrēmo sporta veidu pasaulē atzīto Rīgas centra Sporta kvartāla betona skeitparku, kas 2018. gadā uzņēma BMX frīstaila sacensību dalībniekus no visiem kontinentiem.

Saldus skeitparks ir izvirzīts skates "Gada labākā būve Latvijā 2020" otrajai kārtai nominācijā "Ainava".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu