Zviedru popzvaigzne Sāra Lāšone izdod jaunu studijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Sāra Lāšone
Sāra Lāšone Foto: publicitātes

Zviedru popzvaigzne Sāra Lāšone (Zara Larsson) laidusi klajā jaunu studijas albumu "Poster Girl" ("Plakātmeitene"), ziņo izdevēji.

Jaunā zviedru popzvaigzne, kura 2019. gadā uzstājās Rīgā kā Eda Šīrana koncerta īpašā viešņa, savos 23 gados jau ir vairākkārtēju platīna disku statusa ieguvēja un bijusi nominēta četrām prestižajām Britu mūzikas balvām. Viņas sociālā medija Instagram sekotāju skaits pārsniedz jau sešus miljonus sekotāju. Dziedātājas debijas albums "So Good" mūzikas platformā Spotify kļuva par otro visu laiku straumētāko sieviešu izpildītājas debijas ierakstu. Kā paraugs Z paaudzei, Lāšone ir klasiska popzvaigzne, bet vismodernākajā tās izpausmē – tieša un šķietami bezbailīga.

Sāra Lāšone
Sāra Lāšone Foto: publicitātes

Debijas albuma panākumu iedvesmota, dziedātāja laiž klajā savu otro starptautisko albumu "Poster Girl". Apvienojot dažas no viņas muzikālajām ietekmēm (Zviedrijas ikonisko grupu “ABBA”, kā arī spēcīgo “R&B” piesitienu no agrīnajiem Rianas darbiem) ar stāstiem par jaunu mīlestību, kas nav izdevusies, “Poster Girl” albuma materiāls ļauj spīdēt Lašones dinamiskajai personībai spožāk kā jebkad.

"Jūtu, ka, radot šo albumu, esmu pati augusi kā personība," Sāra stāsta. “Albumā runāju par savu pieaugšanu, jušanos pārliecināti un komfortabli savā ādā. Es vairs neesmu pusaudze - esmu jauna sieviete."

Noklausies albumu.

Pirmdien, 8. martā, kad pasaulē atzīmēs Starptautisko sieviešu dienu, Lāšone savā Youtube kanālā sniegs tiešsaistes koncertu par godu šiem svētkiem un albuma iznākšanai. 

Foto: Sāra Lāšone Lucavsalā iesilda Eda Šīrana koncertu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu