UFC prezidents Vaits: Domāju, ka Habibs ir ieinteresēts cīnīties (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA/Scanpix

Ultimate Fighting Championship (UFC) organizācijas prezidents Dana Vaits šajā nedēļā grasās tikties ar jauktās cīņas mākslas (MMA) superzvaigzni Habibu Nurmagomedovu no Krievijas, lai aprunātos par viņa nākotnes plāniem.

Šajā nedēļas nogalē Vaits un UFC vieglās svara kategorijas (līdz 70,3 kilogramiem) čempions Nurmagomedovs, tiksies pie vakariņu galda, lai aprunātos par sportista nākotnes plāniem.

"Mēs gatavojamies vakariņot sestdien vai svētdien un vienkārši parunāt," izteicās Vaits UFC 259 preses konferencē. "Domāju, ka daudzām cīņām šajā divīzijā vēl ir jānotiek, lai noskaidrotu, kurš nākamais cīnīsies par titulu."

"Es domāju, ka Habibs ir ieinteresēts cīnīties. Neesam dzirdējuši viņu sakām, lai viņu liek mierā. Tātad joprojām pastāv iespēja. Vismaz tā uz to skatos es."

32 gadus vecais Nurmagomedovs nav piedalījies sacensībās kopš oktobra, kad UFC 254 cīņu šovā ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja amerikāni Džastinu Geičī. Pēc cīņas dagestānietis paziņoja, ka vairāk astoņstūrī negrasās cīnīties.

Nurmagomedovs savā karjerā izcīnījis 29 uzvaras un nav piedzīvojis nevienu zaudējumu.

Krievijas MMA zvaigzne atrodas Lasvegasā, lai atbalstītu savu komandas biedru Islāmu Mahačovu, kurš cīnīsies pret Drū Doberu (Drew Dober) UFC 259 cīņu šovā, kas pēc Latvijas laika norisināsies plkst. 5:00.

Vēl šajā šovā cīnīsies krievs Pjotrs Jans, kurš aizstāvēs savu jostu 61,2 kilogramu kategorijā pret Ņujorkā dzimušo Aldžemeinu Stērlingu. Pēc tam astoņstūrī dosies brazīliete Amanda Nuņesa, kas aizstāvēs savu titulu pret austrālieti Meganu Andersonu svara kategorijā līdz 65,8 kilogramiem.

Cīņu vakaru noslēgs jaunzēlandietis Izarels Adesanja, kurš centīsies noņemt čempiona jostu polim Janam Blakovičam 93 kilogramu divīzijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu