Bolderājā BMW vadītājs ietriecas nama sienā un pazūd (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Bolderājā kāds BMW autovadītājs zaudējis kontroli pār auto stūri un ietriecies kāda daudzdzīvokļu nama sienā. Pēc izraisītās avārijas šoferis notikuma vietu pametis, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā". 

Apskatot avārijas vietu pie Silikātu ielas trešā nama, šķiet vienīgais, kas piebremzējis BMW kustību lidojumā bija apmale un krūmi, līdz auto atsitās pret mājas sienu. Visticamāk, apdzīvotajā vietā braucot pārāk ātri, šoferis zaudēja kontroli pār spēkrata stūri un vairs nebija spējīgs situāciju labot.

Laimīgu apstākļu dēļ BMW ceļā nepatrāpījās neviens gājējs. Aculiecinieki, kas steidzās pie avarējušā vīrieša, stāsta, ka auto vadītājs bija spējīgs paša spēkiem izrāpties no stipri samīcītā braucamrīka, turklāt viņam pietika spēka aizbēgt no avārijas vietas nesagaidot policistus.

"Pēc tam atbrauca ugunsdzēsēji un policija. Viņi apgāza to mašīnu un veica mērījumus uz ceļa, kur viss notika," stāsta aculieciniece Irēna.

Uzreiz pēc atgadījuma policisti lūguši visiem lieciniekiem uzkavēties, lai iegūtu pēc iespējās vairāk informācijas un iespējamo negadījuma vaininieku.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Daudzi liecinieki uz vietas nevēlējās sniegt liecības. Katrā gadījumā liecinieku, kas varētu norādīt uz kādu konkrētu personu, nebija. Kā iemesls viennozīmīgi ir nepareiza ātruma izvēle," stāsta Ceļu policijas bataljona komandiera pienākumu izpildītājs Jānis Parādnieks.

Ziņas par BMW šofera izskatu, atrašanās vietu, ka arī jebkuru citu vērtīgu informāciju likumsargiem var sniegt, zvanot pa tālruni 110.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu