Kā šausmu filmā: ņujorkiete vannas istabā atrod eju uz "slepenu" dzīvokli (7)

TVNET/The Guardian
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai gan Ņujorka pazīstama kā vieta, kur savu dzīvojamo platību ir grūti atļauties, kāda metropoles iedzīvotāja aiz vannas istabas spoguļa atradusi ko nudien dīvainu - slepenu eju uz pamestu dzīvokli, vēsta laikraksts "The Guardian".

26 gadus vecā Samanta Hartso, tāpat kā ļoti daudzi jauni ņujorkieši, dzīvokli īrē kopā ar draugiem. Pamanījusi, ka vannas istabā valda neparasts vēsums un auksta gaisa plūsmas, viņa sāka meklēt to avotu. Kad Rūzvelta salas iedzīvotāja Hartso nocēla no sienas spoguli, viņa aiz tā atrada eju uz telpām, par kuru pastāvēšanu līdz tam neko nezināja.

Paņēmusi līdzi lukturīti un bruņojusies ar āmuru, viņa devās izpētīt, kas atrodas otrpus sienai. Viņas dzīvokļa biedrs tikmēr salīdzināja situāciju ar 2019.gada trilleri "Parasite" ("Parazīts"), kurā nemanītu "kaimiņu" iemitināšanās beidzās bēdīgi.

"Ziņkārība nogalināja kaķi, un tagad tā nogalinās arī mani," Hartso sacīja sociālajā tīklā "TikTok" publicētajos video. "Es taču nevaru neizpētīt, kas atrodas aiz manas vannas istabas sienas."

Izrādījās, ka slepenā eja ved uz lielu dzīvokli ar trim guļamistabām. Dzīvoklis bija neremontēts, tajā atradās atkritumu maisi, kā arī tukša ūdens pudele, ko jaunā sieviete raksturoja kā "dzīvības pazīmi".

"Man šķita, ka tur varētu būt kāds cilvēks, īpaši tāpēc, ka atradu ūdens pudeli," Hartso vēlāk stāstīja žurnālam "New York Magazine". "Tas radīja nopietnu satraukumu."

Taču, tuvāk apskatot dzīvokli, viņa saprata, ka tas ir neapdzīvojams - tajā nebija ielikta grīda, noslēptas caurules vai iekārtota tualete. 

Hartso stāsta, ka "slepenais" dzīvoklis joprojām ir noslēpumā tīts.

Pat viņas mājas apsaimniekotājiem tas esot bijis pārsteigums.

Hartso norāda, ka viņas video popularitāti lielā mērā izskaidro ņujorkiešu neapmierinātība ar pilsētas īres tirgu - dzīvojamās platības ir tik maz un tā ir tik dārga, ka var tikai sapņot aiz vannas istabas spoguļa atrast papildu istabas.

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it #mystery #fyp #nyc #secret #foryou #apartment #storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren
@samanthartsoe

HOW IS THIS IN MY BATHROOM WALL #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp

♬ Mysterious - Andreas Scherren
@samanthartsoe

TRULY a new meaning to a “hole in the wall” #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #fyp #foryou

♬ Oh No - Kreepa
@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale ??‍♀️ #mystery #nyc #apartment #secret #storytime #storytime #fyp #foryou

♬ Mysterious - Andreas Scherren
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu