Humorroka grupa "Pirmais kurss" izdod jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Pirmais kurss"
"Pirmais kurss" Foto: publicitātes

Humorroka grupa "Pirmais kurss" 9. martā izdod otro studijas albumu "Interkurss" un aicina pievienoties albuma atklāšanas/prezentācijas pasākumam plkst. 20:00 grupas Facebook lapā. Albums no šodienas pieejams elektroniskā formātā populārākajās mūzikas straumēšanas platformās.

Albums ir grupas otrais studijas albums - muzikāls apcerējums 14 daļās par mīlestības skaistumu un postu jauno vīriešu dzīvēs.

"Mīlestība uzvarēs visu, tā spēs atrast veidu kā “matrijalizēties” - arī šajos grūtajos laikos," stāsta Dāvis Mazurenko (ģitāra, vokāls).

"Albums sevī apvieno visu grupas dalībnieku kopīgo, dažādo un svarīgo. Tas stāsta par atpūtām, ceļojumiem, datorspēlēm, attiecībām un, protams, meitenēm," papildina Francis Upaciers (ģitāra, vokāls).

Noklausies albumu.

Albuma vārdu un mūzikas autori ir grupa. Dziesmu mikss - Arnis Račinskis, māsters - Kaspars Ansons un Krišjānis Geidāns. Dainis Porgants - balss dziesmā “Kaa lai sazvanu?”, Kaspars Grigalis - bungas dziesmās “Sekotājs” un “Mīlestība sāp”. Arnis Račinskis - producents dziesmām “Miedziņš”, “Deserts” un “Mērce”, Dāvis Mazurenko producējis dziesmas “Izbrauciens”, “Šāviens”, “Virtuālā” un “Avansā”. Jānis Aišpurs producējis dziesmu "Mīlestības festivāls".

Grupā spēlē Francis Upaciers (ģitāra, vokāls), Aleksandrs Okonovs (taustiņi, vokāls), Kārlis Zemītis (taustiņi, bass, vokāls) un Dāvis Mazurenko (ģitāra, vokāls).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu