Jauns vārds mūzikā. Ielu mūziķe Evelīna Krama

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Evelīna Krama
Evelīna Krama Foto: publicitātes

Ielu mūziķe Evelīne Krama, kura kopš 2017. gada pelna iztiku muzicējot uz ielām Latvijā un ārvalstīs, joprojām turpina arī mācības Ekonomikas un Kultūras augstskolā. Nedēļas nogalēs jūs Evelīnu varat satikt kādā no Latvijas pilsētu ielām, kur jaunā mūziķe izpilda savas, kā arī populāru Latvijas autoru dziesmas.

Šonedēļ klajā nāk viņas pirmā oficiāli izdotā oriģināldziesma "Par cilvēku", kas ierakstīta sadarbībā ar producentu Gintu Stankeviču. Ģitāras partijas ieskaņojis pazīstams amerikāņu ģitārists Maikls Dūdls (Michael Dowdle), kura kontā ir sadarbība ar daudzām pasaules slavenībām. Dziesmas video veidojusi pieredzējusī producente Arta Janemane, sadarbībā ar operatoru Mārtiņu Nagli.

Dziesmas video skatāmā suņa Pino saimnieks ir komponists Jānis Ķirsis, kurš laipni atļāva izmantot ierakstu studijas "Sound Division Studios" telpas, kuru apsaimniekošanu pats tikko uzsācis. Paldies!

Evelīna: "Mūzika man bijusi ļoti tuva jau kopš bērnības. 7 gadu vecumā, mammas mudināta, iestājos Lubānas mūzikas skolā, kur apguvu klavierspēli. Mūzika kā dzīvesveids manā ikdienā ir salīdzinoši nesen, kopš 2017.gada. Cenšos gatavot kvalitatīvus priekšnesumus, jo vēlos kļūt par vienu no ielu mūzikas kultūras attīstītājām Latvijā."

Noskaties dziesmas video.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu