Četrus nepilngadīgos tur aizdomās par veikala apzagšanu Kalnciemā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Petr Jilek, Shutterstock.

Aizdomās par veikala apzagšanu Kalnciemā un citiem noziegumiem aizturēti četri nepilngadīgie un vēl kāda persona, informēja Valsts policijas Zemgale reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Februāra beigās policijā saņemta informācija, ka kādam veikalam Kalnciemā ir izsists stikls. Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka no tirdzniecības vietas ir nozagts kases aparāts un alkoholiskie dzērieni. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Veicot operatīvo un procesuālo darbību kopumu, Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbiniekiem ir izdevies noskaidrot personas, kuras pārbaudāmas saistībā ar minēto noziedzīgo nodarījumu. Pašlaik tiek pārbaudītas piecas personas, no kurām četras ir nepilngadīgas. Visas aizdomās turētās personas jau agrāk ir nonākušas policijas redzeslokā par dažāda rakstura likumpārkāpumiem.

Tāpat policisti pārbauda notikumā iesaistīto personu līdzdalību vēl vismaz sešos mantiska rakstura nodarījumos.

Atbilstoši Krimināllikuma 175.panta trešajai daļai par zādzību var tikt piemērota brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu