Pašmāju hārdroka grupa "Everstate" izdod jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Grupas “Everstate” debijas EP iznākšanas svinību koncerts
Foto: Grupas “Everstate” debijas EP iznākšanas svinību koncerts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju hārdroka grupa "Everstate" klausītājus iepazīstina ar jaunu singlu "Trying Times", kuram piedāvā arī videoklipu. Klips ir vizuāli baudāms dziesmas papildinājums no pagājušajā gadā prezentētā grupas debijas EP (mazalbuma).

Grupas līderis un ģitārists Uldis Blaževičs stāsta: "Šī ir dziesma par iekšējiem pārdzīvojumiem, kas rodas cilvēkam meklējot sevi un pilnveidojoties. Tās ir kā "labās sāpes", kuras cilvēks sagaida un pieņem, jo zina, ka iznākums ir sagaidāms pozitīvs."

Dziesmas mūzikas autori ir Uldis Blaževičs un Jēkabs Zemzaris, kurš ir arī teksta autors. Videoklipa režisors un operators ir Jānis Krivāns. Videoklips tapis Sound Division mūzikas ierakstu studijā.

Dziesmas ierakstā Sound Division studijā ir piedalījušies producents Gregs Heivers (Greg Haver), kā arī skaņu inženieris Klints Mērfijs (Clint Murphy) (Enter Shikari u.c.). To māsterējis Raiens Smits (Ryan Smith) "Sterling Sound" studijā Nešvilā, ASV.

Noskaties video.

Grupas EP, tāpat kā singlu "Trying Times", iespējams klausīties lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs kā Spotify, YouTube u.c, kā arī tas ir pieejams tirdzniecībā Micrec interneta vietnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu