Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 10. martam.

AUNS Neļauj veselībai sašķobīties – lieto vitamīnus, vairāk uzturies svaigā gaisā un piekop veselīgu dzīvesveidu. Neslīgsti galējībās ne darbā, ne privātajā dzīvē!

VĒRSIS Šodien sentimentālais noskaņojums liks uz visu raudzīties no emocionālā viedokļa. Labs laiks ar mākslu un radošo sfēru saistītiem cilvēkiem. Vēlams atturēties no lielākiem pirkumiem.

DVĪŅI Svarīgi ieturēt savu nostāju, būt patstāvīgākam lēmumu pieņemšanā un neietekmēties no ārējiem apstākļiem. Vakaru vēlams veltīt tīkamam atpūtas veidam.

VĒZIS Velti vairāk uzmanības savam sabiedriskajam tēlam, morālajām normām. Padosies ar audzināšanu un pedagoģiju saistītas lietas. Attiecībās būsi galants un ļoti pretimnākošs.

LAUVA Vari apsvērt iespēju atmest kādu kaitīgu ieradumu, pievērsties veselīgam dzīvesveidam, sākt diētu. Spēsi daudz ko panākt ar disciplīnu un pašsavaldību.

JAUNAVA Vajadzēs vairāk laika un uzmanības veltīt naudas lietām. Nav izslēgti darījumi ar nekustamo īpašumu. Vari ķerties klāt mājokļa labiekārtošanai vai pat remontam.

SVARI Vēlēsies sajust mīļotā cilvēka tuvumu. Laba diena, lai sakārtotu savas iekšējās emocijas, tiktu skaidrībā par savām patiesajām vēlmēm. Neļauj mazpazīstamiem cilvēkiem jaukties tavās privātajās lietās.

SKORPIONS Labs laiks, lai uzlabotu attiecības ar līdzcilvēkiem. Būdams nedaudz diplomātiskāks, tu atvērsi sev daudzas līdz šim slēgtas durvis. Izmanto savas organizatora dotības, lai uzlabotu darba produktivitāti.

STRĒLNIEKS Nekļūsti pārlieku azartisks un neslīgsti galējībās. Sarunājoties ar augstākstāvošajiem, necenties par visu vari izcelt savas zināšanas, jo to var uztvert kā uzbāzību. Velti laiku mīļotajam cilvēkam.

MEŽĀZIS Padosies kontaktu dibināšana. Būsi izveicīgs sarunu partneris, kurš spēs samierināt krasi atšķirīgu uzskatu cilvēkus un viest skaidrību sarežģītās situācijās. Tavi pūliņi tiks novērtēti!

ŪDENSVĪRS Naudas lietas šodien var sagādāt ne vienu vien kreņķi. Taču nav vērts pārlieku pārdzīvot, situācija tuvākā laikā solās nostabilizēties. Vari pievērsties sevis pilnveidošanai.

ZIVIS Neturi emocijas sevī, rodi iespēju iesaistīties radošās aktivitātēs. Neprecētajiem zīmes pārstāvjiem pavīd labas iepazīšanās iespējas. Nepievērs uzmanību tenkām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu