Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos.com / Unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 11. martam. 

AUNS Parādīsi savu raksturu un temperamentu. Būsi prasīgs pret sevi un apkārtējiem, taču šāda nostāja radīs kritiku, kas tavām ausīm liksies nepieņemama. Nevajadzētu risināt sarunas ar priekšniecību.

VĒRSIS Mācēsi visu salikt pa plauktiņiem, loģiski spriest, veikt analītisku un administratīvu darbu. Nav ieteicams atpūsties skaļos pasākumos, kur apgrozās lielas ļaužu masas.

DVĪŅI Finanšu lietas un sarežģītas juridiskās nianses tev nesagādās nekādas problēmas. Savukārt attiecībās ar kolēģiem neesi tik ass un dzēlīgs, ar smaidu un draudzīgu attieksmi panāksi vairāk!

VĒZIS Pierādīsi savu taisnību un profesionālo līmeni. Īpaši labs laiks juridisko lietu kārtošanai. Vakaru vari veltīt sabiedriskajām aktivitātēm, jautri pavadīt laiku draugu sabiedrībā.

LAUVA Būsi noskaņots visai kareivīgi, vēlēsies visu pārveidot pēc sava prāta un saprašanas. Taču apkārtējiem par tavām aktivitātēm noteikti būs savs vārds sakāms. Neradi liekas konfliktsituācijas.

JAUNAVA Neuztraucies par sīkumiem. Centies būt objektīvs un saglabāt vēsu prātu, nepārslogo nervu sistēmu. Ja nomāc nelāgs garastāvoklis, mierinājumu meklē ģimenē, tuvu cilvēku sabiedrībā.

SVARI Meklēsi aizvien jaunas metodes, kā paveikt ierasto darbu. Alksi pārmaiņu, vēlēsies īstenot kādu sen lolotu sapni. Sabalansē savas ieceres ar šā brīža iespējām.

SKORPIONS Diena gluži kā radīta radošajām aktivitātēm. Savukārt, ja darbs ir saistīts ar lietišķo, analītisko dzīves pusi, labāk nestreb karstu, ja iespējams, atliec šīs lietas uz vēlāku laiku.

STRĒLNIEKS Ļoti vēlēsies īstenot daudzas ieceres, taču šajā gadījumā tev neiztikt bez apkārtējo palīdzības. Daži var pat apsvērt domu par privātā asistenta nolīgšanu.

MEŽĀZIS Neļauj maznozīmīgiem šķēršļiem izsist tevi no līdzsvara. Attiecībās ar darba kolēģiem esi taktisks un diplomātisks. Vakarā vari atļauties būt nedaudz kaprīzs un izdabāt savām iegribām.

ŪDENSVĪRS Tavs šarms un vienkāršība liks kust daudzām pretējā dzimuma sirdīm. Spēsi lieliski risināt sarunas un pārliecināt. Labs laiks, lai pievērstos privātās dzīves niansēm.

ZIVIS Labs laiks tiem, kuri darbojas teātra un kino jomā. Spēsi labi parādīt savas emocijas un azartisko pusi. Vakarā vēlams relaksēties, atslābināt savu nervu sistēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu