Griziņkalna apkaimē ieviests 30 km/h ātruma ierobežojums (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: nitpicker, Shutterstock.

Šodien Grīziņkalna apkaimē ieviests ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā, portālu TVNET informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāvis Austris Keišs.

 

Tas tiekot darīts gājēju un mazāk aizsargāto satiksmes dalībnieku drošības uzlabošanai, kā arī transporta radītā trokšņa samazināšanai.

Ātruma ierobežojuma zona tiks ieviesta teritorijā starp Aleksandra Čaka ielu, Pērnavas ielu, Jāņa Asara ielu, Avotu ielu un Matīsa ielu.

Foto: Rīgas domes Satiksmes departaments

Minētajās ielās, kā arī Tallinas ielā atļautais braukšanas ātrums saglabāsies nemainīgs. Jaunās satiksmes organizācijas izmaiņas attieksies uz teritoriju starp minētajās ielām.

Jau ziņots, ka no 16.marta šādas izmaiņas tiks veiktas divās Klusā centra teritorijās. Klusā centra apkaimē ātruma ierobežojumu zonas tiks ieviestas teritorijā starp Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu un Krišjāņa Valdemāra ielu. Minētajās ielās atļautais braukšanas ātrums saglabāsies nemainīgs, savukārt ātruma ierobežojums attieksies uz teritoriju starp minētajās ielām.

Ātruma ierobežojums tiks ieviests arī teritorijā starp Elizabetes ielu, Eksporta ielu, Hanzas ielu un Pulkveža Brieža ielu. Minētajās ielās atļautais braukšanas ātrums saglabāsies nemainīgs, savukārt ātruma ierobežojums attieksies uz teritoriju starp minētajās ielām.

Foto: Rīgas domes Satiksmes departaments

 
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu