Ar kādiem skandāliem izcēlies bēdīgi slavenais Pīrss Morgans

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Pīrss Morgans
Pīrss Morgans Foto: Reuters/ScanPix

Britu žurnālists Pīrss Morgans, kurš šonedēļ pameta ilggadējo amatu raidījumā "Good Morning Britain" saistībā ar izteikto kritiku Meganai Mārklai, iemantojis visai bēdīgu slavu ar saviem uzbrukumiem slavenībām.

Džeremijs Klārksons

Pīrsa Morgana un ilggadējā "Gāzi grīdā!" (Top Gear) vadītāja Džeremija Klārksona strīds sakās 2002. gadā, kad Morgans laikrakstā publiskoja fotogrāfijas, kurās tolaik precētais Klārksons bija redzams kopā ar citu sievieti. Klārksons lūdza Morganam nepubliskot stāstu, taču bez rezultātiem. Publiskotās fotogrāfijas, protams, satrauca Klārksona ģimeni - viņa toreizējo sievu un bērnus.

Foto: Reuters/ScanPix

Gadu vēlāk Klārksons lidojuma laikā aplēja Morganu ar ūdeni. "Es uzlēju glāzi ūdens uz viņa kājstarpes, un, kad viņš piecēlās, izskatījās, ka ir apčurājies," kādā TV raidījumā apstiprināja Klārksons. 

Vēl pēc gada abi britu žurnālisti sakāvās "British Press Awards" ceremonijas laikā. Klārksonam salauza pirkstu, bet Morganam joprojām palikusi rēta.

Džanete Moka

2014. gadā transpersonu aktīviste Džanete Moka tika uzaicināta uz Pīrsa Morgana šovu, lai aprunātos par viņas memuāriem "Redefining Realness". Pēc raidījuma Moka vērsās pret Morganu, kurš viņu nodēvēja par "puisi līdz 18 gadu vecumam". 

Morgans atzina, ka nekad līdz šim neviens viesis pret viņu nebija izturējies "tik necienīgā veidā".

Krisija Teigena

Morgans vairākkārt sociālajos tīklos vērsies pret modeli un mūziķa Džona Ledženda sievu Krisiju Teigenu.

Abu sociālo tīklu strīdā reiz iesaistījās arī Teigenas vīrs, aicinot Morganu atkāpties no amata televīzijā. Uz to Teigena reaģēja: "Atkāpties no kā? Troļļošana nav darbs (esmu mēģinājusi)."

Krisija Teigena un Džons Ledžends
Krisija Teigena un Džons Ledžends Foto: Reuters/ScanPix

Arī Morgans neturēja mēli aiz zobiem: "Varbūt man vajadzētu īstu darbu, piemēram, kļūt par modeli?" Abu savstarpējās laipnības noslēdzās ar Teigenas: "Esot modele, esmu arī jauka un ne rasistiska. Tāpēc, protams, izmēģini!"

Kima Kardašjana

2016. gadā amerikāņu uzņēmēja un realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" zvaigzne Kima Kardašjana sociālajos tīklos publiskoja savu kailfoto. 

Kima Kardašjana
Kima Kardašjana Foto: AFP/SCANPIX

Morgans piedāvāja Kardašjanai iegādāties apģērbu, atsaucoties uz tolaik izskanējušajām runām, ka Kardašjanas vīrs, reperis Kanje Vests ir parādā vairākus miljonus dolāru. "Es zinu, ka viņš ir 50 miljonus parādā, bet, Kima, šis ir absurdi. Kima, vēlies, lai nopērku tev drēbes?" rakstīja Morgans.

Uz to Kardašjana reaģēja ar atbildi: "Pīrs Morgan, nekad nepiedāvā pirkt drēbes precētai sievietei!"

Čelsija Handlere

"Daži pakaļas kļūst labāki, daži - paliek tādi paši," uz šīs nedēļas notikumiem saistībā Morganu reaģēja amerikāņu komiķe un TV personība Čelsija Handlere.

Pēc 2014. gada intervijas Handlere atzina, ka Morgans ir briesmīgs intervētājs, kurš nepievērš uzmanību intervējamā sacītajam.

Čelsija Handlere
Čelsija Handlere Foto: AFP/SCANPIX

Savukārt Morgans situāciju pavērsa otrādi, vainojot Handleri pie tā, ka viņa "nav spējusi noturēt viņa uzmanību". 

"Tā nav mana problēma. Šis ir tavs šovs. Tev ir jāpievērš uzmanība viesiem, kurus uzaicini," atbildēja Handlere.

Ariana Grande

Amerikāņu dziedātāja Ariana Grande 2018. gadā, viesojoties Morgana šovā, tika apsūdzēta sava kailuma izmantošanā, lai pārdotu albumus.

Gadu vēlāk abi nejauši satikušies kādā restorānā, un Grande medijiem sacīja, ka abiem izdevies produktīvs dialogs. "Es nolēmu apsēsties ar viņu, un mēs kādu brīdi aprunājāmies. Manuprāt, ir jūtams progress!"

Lēdija Gāga (Lady Gaga)

Morgans 2016. gadā paziņoja, ka Lēdijas Gāgas un popmūzikas karalienes Madonnas  izteikumi, ka viņas ir seksuālo uzbrukumu upures, esot meli.

Tāpat viņš apšaubīja Gāgas sacīto, ka viņai ir posttraumatiskā stresa sindroms (PTSC). "Es zinu vairākus karavīrus, kuriem ir PTSD, kas ir ļoti nopietna lieta. Es arī zinu cilvēkus, kuri apgalvo ka viņiem ir PTSD, bet acīmredzami - nav."

Lēdija Gāga (Lady Gaga)
Lēdija Gāga (Lady Gaga) Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu