Lietuviešu autovedējs poļu policistu priekšā izpilda bīstamu manevru (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds lietuviešu kravas autovadītājs, uz kura vilktā treilera atradās vairākas vieglās automašīnas, acumirklī kļuvis par uzskatāmu paraugu, kā noteikti nedrīkst darīt, ja piedalies satiksmē, vēlies mājās pārbraukt dzīvs un savā ceļā nenosist vēl kādu nevainīgu cilvēku.

Runa ir par vārdā neminētu 53 gadus vecu lietuvieti, kurš uz autoceļa Augustovas apriņķī pirms krustojuma, neskaidru motīvu vadīts, nolēma apdzīt četru vilcēju kolonnu, kaut arī pats brauca ar kravas auto treileri, uz kura bija vairākas vieglās automašīnas.

Pārkāpumu fiksēja lielceļu policijas ekipāžas kameras, kuru materiālā pārgalvīgais pārkāpums ir ļoti labi redzams. Proti, kravas auto vadītājs sāk apdzīšanu, lai gan krustojums ir pavisam tuvu, vieta itin nemaz nav paredzēta apdzīšanai un uz ceļa ir dažādi šķēršļi. Tāpat vēlāk noskaidrots, ka treilera vadītājs bija šķērsojis dubulto nepārtraukto līniju. 

Kā vēsta Lietuvas interneta portāls 15min.lt, pārkāpējam bīstamo manevru laicīgi ļāva pabeigt tikai kolonnā braucošie, kas piebremzēja un apstājās, lai 53 gadus vecais vadītājs var atgriezties savā ceļa pusē.

Par pārkāpumu vīrietim izrakstīta soda naudas kvīts 1000 zlotu jeb 217 eiro apmērā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu