Automobili sasit tā, ka to labot vairs nav jēgas (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdienas rītā Mežciemā iepretim tirdzniecības centram “Sāga” smagā avārijā iekļuva kāds vieglās automašīnas “Subaru” šoferis, kurš, neskatoties uz sniega putru, kas klāja ceļu, visticamāk, brauca krietni ātrāk nekā atļauts. Likumsakarīgi – šoferis zaudēja kontroli pār spēkratu, pārlidoja pāri joslas sadalošajai drošības saliņai un ietriecās pretī braucošajā ceļamkrānā.

“Divas ugunsdzēsēju ekipāžas viņu grieza ārā. Viņš esot braucis uz 90 km/h,” par notikušo stāsta avārijas vietā sastapts vīrietis, kura kolēģa vadītajā ceļamkrānā bija ietriecies "Subaru".

Mediķi saka, – ceļamkrāna vadītājs ievainojumus nav guvis, bet kas attiecas uz “Subaru” šoferi, viņam priekšā ilgs atlabšanas process.

“Cietušais, kuram mediķi sniedz palīdzību, ir guvis nopietnas traumas, kā politraumu. Šajā gadījumā vairāk ir galvas, rokas traumas un arī ķermeņa daļu sasitumi. Stabilā stāvoklī nogādāts slimnīcā,” atklāj NMPD pārstāve Inga Vītola.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Vieglais spēkrats, visticamāk, nonāks auto kapsēta, savukārt ceļamkrāns tiks remontēts un kā lēš uzņēmuma pārstāvji, lai arī vizuāli bojājumi neizskatās nopietni, zaudējumi, ko segs apdrošinātāji, būs mērāmi tūkstošos.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu