Svētdienas horoskops: Dari tieši to, ko sirds kāro!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 14. martam.

AUNS Nekļūsti pārlieku runīgs un atklāts par darba lietām. Neļauj sevi pierunāt uz vieglprātīgu avantūru, kas šķietami sola vieglu peļņu. Vari apsvērt profesionālās izglītošanās iespējas.

VĒRSIS Šī diena jāvelta sevis pilnveidošanai, iegribu īstenošanai. Dari tieši to, ko sirds kāro, - tas dos vēlamo stimulu un pozitīvās emocijas, lai pēcāk varētu mesties darbos ar jaunu sparu un motivāciju.

DVĪŅI Būsi nedaudz pārsteigts par kāda konkurenta vēlmi pievienoties taviem projektiem. Tomēr uzmanies no zemūdens akmeņiem, visu izvērtē ar vēsu un racionālu pieeju.

VĒZIS Lai gan ir brīvdiena, prāts neviļus slieksies uz darbiem. Labs laiks, lai mainītu savu nostāju un atmestu novecojušus uzskatus. Saskarsmē ar atvasītēm spēsi viegli rast kopīgu valodu.

LAUVA Apzināties savas reālās iespējas – tas šodien būs patiesi būtiski. Pielūko, lai iedomīgums un paviršība neiedragā tavu tēlu un attiecības ar citiem. Diena vairāk piemērota atpūtai ģimenes lokā.

JAUNAVA Pabeidz iesākto un nododies pelnītai atpūtai. Necenties uzreiz mesties jaunās lietās, projektos. Naudas lietās izvairies no lieliem tēriņiem. Vakarā vari nopietni plānot nākamās nedēļas darbus.

SVARI Būs grūti saprast, ko tad īsti vēlies no attiecībām ar pretējo dzimumu. Brīvie zīmes pārstāvji būs ļoti izvēlīgi, veidojot jaunas pazīšanās. Labs laiks, lai pievērstu lielāku uzmanību savai veselībai.

SKORPIONS Daudz lielāku nozīmi iegūs jauna informācija, nepieciešamība sekot līdzi apkārt notiekošajām izmaiņām. Vajadzēs izrādīt lielāku pretimnākšanu un pielāgošanās spējas.

STRĒLNIEKS Pirms ko dari, padomā par praktisko pusi, lai nesanāk lieki izšķiest savu laiku un enerģiju. Ja kāds ir uzticējis tev savu noslēpumu, rūpīgi glabā to, pretējā gadījumā vari iemantot pļāpas slavu.

MEŽĀZIS Saistīs filozofiski un dvēseliski jautājumi. Radošajās aktivitātēs mazāk ietekmējies no citu darbiem un ieliec lietā vairāk no sevis. Neesi pārlieku konservatīvs un arīdzan spītīgs.

ŪDENSVĪRS Svarīgi saglabāt savaldību un necīnīties ar vējdzirnavām. Ja ir saaktivizējies kāds konkurents vai nelabvēlis, nevajadzētu ļauties mirkļa emocijām. Ievērojamu morālo atbalstu sniegs ģimene.

ZIVIS Prātīgāk būtu darboties patstāvīgi, nevienu neiesaistot. Vairāk vajadzētu paļauties tieši uz saviem spēkiem. Varbūt apsvērsi domu par dalību kādā labdarības pasākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu