Mežciemā saduras trīs auto; cietuši divi cilvēki (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Скриншот с сюжета Degpunktā

Kāda sieviete ceurtdien īsi pirms plkst. 10.00 no rīta sēdēja pie stūres ”Ford Transit” busiņam un virzījās pa Juglas ielu uz Berģu pusi. Ceļa segums bija slidens, un satiksme intensīva. Ielas posmā pie Biķeru kapiem busiņa vadītājai samisējās un transportlīdzekelis kļuva nekontrolējams, ieraujot incidentā vēl divas automašīnas.

”Škodas” priekšpuse tika sadragāta un automašīnas detaļas izkaisītas pa perimetru. Izsprāga drošības spilveni, bet salonā sēdošais šoferis guva traumas. Arī ”Ford” stūrētāja savainoja roku. Māris un citi avārijas liecinieki asiņojošo ekstremitāti apkopa un pārsēja. Ārstniecības iestādē cietušie nonāca bez aizkavēšanās.

Mediķi ziņo, ka abi cietušie ir stabilā stāvoklī un viņu dzīvībām briesmas nedraud. Ievainojumi neatstās nopietnas sekas veselībai.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Vairāki sasitumi pirmajā brīdī vērtējami kā vieglas traumas, bet nepieciešami papildu izmeklējumi. Šoreiz tiešām ir paveicies, grūti pateikt, kāds tas sitiens bijis uz vietas, bet šoreiz ir vieglas, jā, vērtējamas kā vieglas,” norāda NMPD pārstāve Inga Vītola.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Izveidojās pamatīgs sastrēgums, un ceļu policija regulēja satiksmi. Visas trīs automašīnas ir nebraucamas, un evakuators tās pa vienai novāca no ceļa. Māris uzskata, ka avārijā neviens nav vainojams, jo laikapstākļi ir nepielūdzami.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu