Nedēļas horoskops (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 15.-21. martam.

15.-21. marts

AUNS Visnotaļ radošs laiks! Tu noteikti spēsi piesaistīt līdzīgi domājošos ar savām izcilajām idejām. Izmanto interneta sniegtās iespējas, iepazīsties, meklē jaunus kontaktus, kā biznesā, tā arī privātajā jomā. Ar savām zinībām spēsi daudz sasniegt, kas uzlabos arī tavu materiālo tēmu. Īpaši romantisks periods gaidāms tiem Auna zīmes pārstāvjiem, kuri jau ir attiecībās. Brīvdienās vēlams vairāk laika pavadīt svaigā gaisā, pie dabas krūts. Varbūt apmeklē kādu dabas taku vai nododies garai pastaigai pa tuvāko mežu.

VĒRSIS Neskatoties uz plašajiem aizliegumiem un nespēju doties ārpus dzimtenes robežām, centīsies ārvalstu biznesa jautājumus risināt jaunmodīgos ceļos, jeb pārvaldot mūsdienu tehnoloģiju sniegtās iespējas. Visu savu spēku un enerģiju veltīsi karjeras jautājumu risināšanai, kas brīžiem var radīt konflikta situācijas starp tevi un mājiniekiem. Nedēļas izskaņā nodosies gastronomiskām izvirtībām un vēlēsies palutināt sevi un ģimenes locekļus ar ko ipaši pārsteidzošu un gardu.

DVĪŅI Romantiska nedēļa. Sirdī brīvie zīmes pārstāvji lielākoties savu brīvo laiku pavadīs „čatojot” ar savu jauno simpātiju. Prātosi kā šī brīža apstākļos uzrīkot „neklātienes” randiņu, lai parādītu sevi pēc iespējas labākā gaismā. Vēlams nepadoties rozā briļļu periodam, bet padomāt arī par darba lietu risināšanu! Ja esi ko uzsācis, nepamet novārtā – pabeidz līdz galam! Vadot auto, esi piesardzīgs un atceries – telefona lietošana pie stūres ir drauds ne tikai tev, bet arī līdzcilvēkiem!

VĒZIS Veiksmīgs laiks, īpaši tiem zīmes pārstāvjiem, kuri strādā attālināti. Iespēja vairāk laika pavadīt mājās tuvāko lokā tevi padarīs enerģiskāku un radīs vēl lielāku vēlmi palutināt un visādi citādi iepriecināt savus mīļos. Veidojot jaunus kontaktus, vēlams neuzķerties uz materiālām vērtībām, bet censties ieskatīties dziļāk personas dvēselē. Nepārdomātas rīcības var nākties nožēlot. Vēlēsies paplašināt savu redzesloku. Meklēsi iespējas interneta dzīlēs līdz atradīsi tieši sev tīkamo informāciju.

LAUVA Pārdomām pārpildīta nedēļa. Visticamāk, grimsi nostalģijā par sen bijušo un jau zudušo. Brīvā laikā patiks lasīt filozofiska rakstura materiālus, grāmatas. Plānosi uz priekšu savu laiku cerībā, ka drīz vien beigsies ierobežojumi, jo būsi saskumis pēc sabiedrības un socializēšanās. Lielu uzmanību pievērsīsi savam izskatam, varbūt atsāksi sportiskas nodarbes dabā. Centies vairāk pievērsties tam, kā attiecies pret saviem tuvākajiem līdzcilvēkiem, neesi ass un neuzpūt no mušas ziloni, īpaši, ja tam nav pamatojuma.

JAUNAVA Iespējams, būsi ļoti noslēdzies sevī un apkārt notiekošā situācija to tikai pastiprinās. Kāda Jaunava meklēs neklātienē psihologa palīdzību, lai spētu tikt galā pati ar sevi. Neesi tik kritiski noskaņots pret tuviniekiem, lieka līdzgaitnieku kritizēšana pie laba gala nenovedīs. Neuzmanības kļūdas darba jomā var novest pie ilglaicīgu likstu risināšanas. Nav izslēgts, kāds zīmes pārstāvis būs uzsācis jaunas attiecības, bet cits pieliks punktu jau esošajām. Brīvdienās vēlams izvēdināt galvu svaigā gaisā.

SVARI Būsi ļoti rosīgs un ne mirkli nespēsi nosēdēt uz vietas. Daudz laika veltīsi mājokļa labiekārtošanai, varbūt uzsāksi vērienīgus remontdarbus. Tieksies pēc visā skaistā, vēlme iegādāties jaunus aksesuārus vai dizaina elementus sitīs augstu vilni. Pievērs uzmanību kādās interneta mājas lapās iepērcies un kam norādi savus personas datus, lai nesanāk bēdīga pieredze ar krāpniecību, kura šajā laikā ir ļoti izteikta. Mīļotais cilvēks tieksies tavas uzmanības visiem iespējamiem līdzekļiem – neizliecies, ka to neredzi!

SKORPIONS Patiks pafilozofēt un komunicēt ar līdzīgi domājošajiem. Brīvie zīmes pārstāvji meklēs iespējas iepazīties, izmantojot kādu no populārajām telefona aplikācijām. Būsi sailgojies pēc viegla flirta un uzmanības piesaistīšanas attiecībā pret pretējo dzimumu. Radošais gars var plesties visos virzienos, kāds Skorpions nodosies mākslas nodarbēm cits centīsies pierādīt sevi pavadot laiku pie plīts gatavojot ko neierastu. Katrā ziņā apgūt ko jaunu un paeksperimentēt būs īstais laiks.

STRĒLNIEKS Darbs no mājām būs nogurdinājis tevi. Svarīgs būs tuvinieku morālais iedrošinājums, uzslavas, komplimenti, tāpēc centīsies pēc iespējas paspīdēt un izcelties, lai tikai būtu uzmanības centrā. Tieksies pēc sajūtas – būt noderīgam. Daudz laika pavadīsi materiālu jautājumu risināšanā. Varbūt meklēsi iespējas piepelnīties. Kāds zīmes pārstāvis var izrādīt interesi par kriptovalūtām. Centies pavadīt vairāk laika ar savām atvasītēm, varbūt atrodiet kādu kopīgu nodarbi, intereses, kuras tikai nostiprinātu jūsu attiecības.

MEŽĀZIS Šis noteikti nebūs tas veiksmīgākais posms jaunu plānu un mērķu kaldināšanai, arī nopietnu lēmumu pieņemšanu vēlams atlikt uz vēlāku laiku. Neplānoti tēriņi var pamatīgi iegriezt pa kabatu, tāpēc seko līdzi savam konta atlikumam un saplāno to kārtīgi! Vadot auto, seko līdzi ātrumam ar kuru izvēlies braukt, lai nesanāk neplānota fotosesija no fotoradara puses. Vēlams vairāk laiku veltīt ģimenei un ar mājokli saistītām lietām. Atsakies no alkoholiska rakstura dzērienu lietošanas.

ŪDENSVĪRS Nelec augstāk par savu augumu, lai par ko būtu runa. Vēlams ievērot mērenību jebkurā dzīves jomā un lieku reizi nepārcensties. Biznesa jautājumu risināšanu vēlams atlikt uz vēlāku laiku. Paļaujies uz savu intuīciju, tā tev daudz noderēs, īpaši šajā laikā. Pievērs vairāk uzmanības savam veselības stāvoklim, it sevišķi ja tas pats liek manīt par sevi. Labi padosies ar interjera dizainu saistītās lietas. Varbūt nolemsi izveidot savu portfolio, kuru pareklamēt internetā, tādējādi iegūstot sevi klientus un sekotājus sociālajos tīklos.

ZIVIS Raiba un pārsteigumiem bagāta nedēļa. Būsi oriģināls un no savas dzimšanas dienas svinēšanas neatteiksies, būsi izplānojis tiešsaistes burziņu draugu lokā. Arī darba jautājumi ies kā no rokas, iespējams uzsāksi ko pavisam jaunu un neierastu. Katrā ziņā radošums no tevis izstarosies visos virzienos. Sirdī aizņemtie zīmes pārstāvji būs romantiski noskaņoti un daudz sava laika veltīs kopā būšanai ar savu mīļoto cilvēku. Varbūt iesaistīsies kādā labdarības organizācijā vai ziedosi naudu cēlam mērķim.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu