Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 15. martam.

PIRMDIENA

AUNS Dari tiešos pienākumus. Šodien labāk pat nemēģināt izbrīvēt laiku blakusdarbiem, jo pretējā gadījumā vari iedzīvoties lielās nepatikšanās. Vēlams vairāk ieklausīties mīļotā teiktajā.

VĒRSIS Palīdzēsi savām atvasītēm ar skolas gaitām, un tas var izrādīties nedaudz grūtāk nekā sākumā domāji. Dažiem Vēršiem nāksies pastimulēt savu skolnieku un palīdzēt viņam atrast īsto motivāciju.

DVĪŅI Pilnīgi negaidīti var uzrasties jauns konkurents vai nelabvēlis, kas savu attieksmi paudīs skaļi un nesaudzīgi. Taču ar līdzīgu atbildes gājienu nevajadzētu steigties, jo iespējams, tieši to viņš arī vēlas sagaidīt!

VĒZIS Būsi nemierā ar mīļotā cilvēka vēlmi ieviest pārmaiņas esošajā mājās kārtībā. Varētu teikt, ka savstarpējās attiecībās būsi slimīgi jūtīgs un pat nevēlēsies ieklausīties pretējā viedoklī.

LAUVA Saasināsies partnerattiecību jautājumi. Pārpratuma vai neizpratnes dēļ pastāv varbūtība zaudēt labu sadarbības partneri. Savukārt dienas otrajā pusē var rasties ģeniālas idejas saistībā ar organizatoriskajiem jautājumiem.

JAUNAVA Nepārslogo kuņģi un pēc iespējas izvairieties no uztraukumiem. Komunicējot ar līdzcilvēkiem, pieturies pie vienkārša runas veida un nelieto pārāk daudz svešvārdu.

SVARI Neizklāsti nepārbaudītu un neskaidru informāciju. Būtiska būs spēja saprasties ar gados vecākiem cilvēkiem. Kārtojot dokumentāciju lasi, kas rakstīts ar mazajiem burtiņiem!

SKORPIONS Šķēršļi tevi nekādi nebaidīs, arī konkurenti nespēs situāciju ietekmēt pārāk sāpīgi. Kāds partneris vai pazīstams tavas darba jomas darbonis var piedāvāt apvienot spēkus.

STRĒLNIEKS Vari radīt liekas problēmas līdzcilvēkiem, neskatoties uz to, ka būsi gribējis tikai un vienīgi labu. Tāpēc pirms steidz kādam palīdzēt, pārliecinies, kādā veidā to vislabāk varētu izdarīt!

MEŽĀZIS Tavs īgnums var pāraugt neveselīgā kritikā un neobjektivitātē. Vislabākais risinājums, censties rast pozitīvās enerģijas avotu. Iespējams, līdzēt varētu relaksējoša mūzika vai aromterapija.

ŪDENSVĪRS Vari saskarties ar sadarbības partneru nekaunību, pat nelietību. Būs grūti rīkoties atbilstoši situācijai. Vakarā meklēsi iespējas izklaidēties, varbūt par daudz lietosi alkoholu.

ZIVIS Viss liecina par to, ka tu pārlieku jūtīgi uztver apkārtējo pasauli, kas atstāj iespaidu arī uz profesionālo jomu. Ieteicams vairāk iespaidot pašapziņu un viest sevī lielāku pārliecību par savām spējām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu