Otrdienas horoskops

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Depositphotos.com / Unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Ar loģiku izpratīsi kolēģu rīcību, taču iekšēji nespēsi to pieņemt. Var rasties domstarpības ar priekšniecību. Kaut arī taisnība nepārprotami būs tava pusē, tomēr pārāk uz to uzstāt nevajadzētu.

VĒRSIS Gan darbā, gan ģimenē vēlams izvairīties no visu veidu konfliktiem, jo ātri vari kļūt aizkaitināts un dusmu iespaidā pateikt vai izdarīt ko nevēlamu. Ieteicamas mērenas fiziskas aktivitātes.

DVĪŅI Pārējo darbinieku starpā izcelsies ar apķērību un ātru uztveri. Labvēlīgs laiks, lai risinātu tehniskas dabas jautājumus. Privātajā dzīvē gaidāmi negaidīti, bet patīkami pavērsieni.

VĒZIS Nevajadzētu pārvērtēt savas spējas darba jomā. Pirms uzņemies lielāku darbu, pārdomā visus par un pret! Dienai būs raksturīgs ātrs pagurums un nedaudz vājākas koncentrēšanās spējas.

LAUVA Iespējamas neveiksmes darba jomā, kuras pārdzīvosi diezgan smagi. Taču tev vajadzētu saprast, ka ne vienmēr var izcelties ar savām profesionālajām spējām un runas dotībām.

JAUNAVA Necel latiņu pārāk augstu, tēmē nedaudz zemāk. Pievērs lielāku uzmanību savām finansiālajām iespējām, kas nebūt nebūs tās labākās. Velti vairāk laika otrajai pusītei.

SVARI Pratīsi izvērtēt prioritātes un neatlaidīgi tiekties pēc iecerētā. Nelabvēlīgs laiks saskarsmei ar citiem cilvēkiem, apgrūtinātas uztveres spējas un konflikti maznozīmīgu sīkumu dēļ.

SKORPIONS Labs laiks žurnālistiem un politiķiem. Spēsi pamanīt vissīkākās detaļas un apjautīsi lietu kopsakarības. Vienīgi jāizvairās no pārlieku pašpārliecinātas attieksmes pret līdzcilvēkiem.

STRĒLNIEKS Tavs smalkais intelekts neļaus pieļaut kļūdas. Intuīcija var būt nedaudz maldīga, tāpēc izvēli labāk balstīt uz loģikas pamatiem. Šodien pievērs uzmanību reliģiskajiem jautājumiem.

MEŽĀZIS Kāds Mežāzis var izcelties ar spožu ideju. Spēsi padarīt savu maciņu biezāku. Attiecības ar bērniem var nonākt strupceļā, ja turpināsi viņiem diktēt savus noteikumus; centies būt diplomātiskāks.

ŪDENSVĪRS Pasmaga diena, gan no darba, gan privātās dzīves viedokļa raugoties. Galvenais traucēklis būs pārliekais jūtīgums, kas neļaus objektīvi novērtēt situāciju. Būsi viegls mērķis blēžiem.

ZIVIS Laba diena. Vienīgi jāuzmanās no pārsteidzīgiem lēmumiem. Ja esi nolēmis veikt finansiālas investīcijas, pārbaudi visu iespējamo informāciju par uzņēmumu, kurā vēlies ieguldīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu