Vai Megana atdarina Valisu Simpsoni? Ko viņa ar to vēlējās pateikt? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AFP/ScanPix. TVNET kolāža

Pēc ilga klusuma perioda Saseksas hercogiene atkal cenšas nostiprināt sevi modes ikonas statusā, vienlaicīgi šifrējot ziņojumus sabiedrībai savos izvēlētajos tērpos. Modes eksperti "iztulkojuši", ko ar izvēlēto kleitu un matu sakārtojumu Opras Vinfrijas intervijā vēlējās pateikt Saseksas hercogiene. 

Megana, esot otrā bērna gaidībās, bija izvēlējusies melnu "Armani" kleitu ar baltiem ziedu izšuvumiem uz pleca. Tā maksā 3940 eiro. Ansambli papildināja "Aquazurra" apavi par 630 eiro.

Kā atzīmēja modes kritiķi, prinča Harija sievas tērps un frizūra izraisa tiešas asociācijas ar amerikānieti Volisu Simpsoni, divreiz šķīrušos sievieti, kuras dēļ Lielbritānijas karalis Edvards VIII atteicās no troņa. Šis stāsts tiek uzskatīts par vienu no skandalozākajiem visa 20. gadsimta mīlas stāstiem.

Intervijā Meganas kleita un matu sakārtojums asociējas ar 1936. gadā uzņemto Volisas foto. 

Foto: AFP/AP/Reuters/Scanpix

Edvards un Volisa apprecējās 1937. gadā pēc karaļa atteikšanās no troņa un visu savu dzīvi pavadīja piespiedu "trimdā". Bijušajam monarham, kurš turpmāk bija pazīstams kā Vindzoras hercogs, bija aizliegts atgriezties dzimtenē, un viņš ar sievu apmetās Francijā.

Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu