Top jauna filma 21. gadsimta bērniem - "Circenīša Ziemassvētki"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Vimba ("Circenīša Ziemassvētki")
Jānis Vimba ("Circenīša Ziemassvētki") Foto: kadrs no filmas

Izmantojot dabiskā sniega klātbūtni, aktīvi sākusies ģimenes komēdijas "Circenīša Ziemassvētki" filmēšana - ražošanas pirmais posms jeb ārskatu uzņemšana. 

Filma saņēmusi Nacionālā Kino centra finansējumu. Tās režisors ir Aigars Grauba, bet producents - Andrejs Ēķis. 

Kino stāsta centrā ir mamma (Inga Tropa), tētis (Jānis Vimba), divi bērni un Ziemassvētku vecītis, kas, kā izrādīsies, nav tas, par ko uzdodas, un, būdams labais varonis, vienlaikus ir arī sliktais.

"Šis stāsts notiek Latvijā, bet ceru, ka stāsta universālā daba pieļauj, ka tas varētu notikt jebkur, jebkurā pasaules valstī. Faktiski ideju šādai filmai es smēlos atskārsmē, ka visbīstamākie attiecību pārbaudījuma brīži dzīvē notiek vislielākajos svētkos – Ziemassvētkos, Līgo svētkos, bērnu dzimšanas dienās, vecāku dzimšanas dienās. Vislielākie godi ir vislielākais pārbaudījums attiecībām," LTV stāsta režisors Aigars Grauba.

Kā vēsta LTV, filmā ir ieslēpts arī mazs kriminālstāstiņš, kurš uzdzīs veselīgu spriedzīti, saglabājot visus labsirdīgā žanra noteikumus.

"Tas ir aktieriski interesanti šādā projektā piedalīties, šeit būs daudz pakaļdzīšanās, "action" – anglicismos runājot, taču ir jebkuram aktierim interesanti tas, kur parādās moči, mašīnas šaujamie, bērnības sapnis," neslēpj aktieris Jānis Vimba.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu