Trešdienas horoskops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Lasi, ko tev nesīs trešdiena!

AUNS Veiksme smaidīs izklaides jomā strādājošajiem. Labs laiks, lai realizētu radošās ieceres un reklāmas pasākumus. Vakarā daļa Aunu nodosies trakulīgām izklaidēm.

VĒRSIS Sarežģīta diena no psiholoģiskā viedokļa. Var būt iekšējas pretrunas un neizskaidrojama nomāktība. Nebūtu ieteicams uzturēties skaļā sabiedrībā, bet gan pavadīt vairāk laika kopā ar mīļoto cilvēku.

DVĪŅI Darbojoties ar smalku tehniku, nejauši vari pieļaut neuzmanības kļūdas un radīt ievērojamus bojājumus. Ja nejūties pārliecināts, kas un kā īsti jādara, droši lūdz padomu kolēģiem.

VĒZIS Iespējamas izmaiņas darba jomā. Ja pratīsi atrast kompromisu starp ģimenes locekļu uzskatiem un savām domām, izbēgsi no pietiekami nepatīkama konflikta. Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

LAUVA Nevajadzētu uzsvērt savu neaizstājamību, jo priekšniecība par tevi var būt nedaudz citās domās. Proti, viņu acīs būsi grēkāzis. Labāk godam izdari savu darbu un uzvedies cik var rāmi.

JAUNAVA Lai gan privātajā dzīvē neies gludi, tomēr darba lietās būsi savā elementā. Iespējams, atturēsi kolēģi no aplamas rīcības. Vakaru vajadzēs veltīt atvasītēm, lai palīdzētu tām izprast jauno mācību vielu.

SVARI Padosies praktiskākas lietas. Ļoti nozīmīgas būs finanses. Iespējama dzīves līmeņa augšupeja. Labs laiks, lai kārtotu nozīmīgus darījumus. Laulības dzīve būs mierīga un neradīs problēmas.

SKORPIONS Sirdī būs sakrājies rūgtums un līdz ar to sekos loģiska vēlme atbrīvoties no tā. Taču esi nedaudz izvēlīgāks attiecībā uz personu, kam izklāstīt savas problēmas. Vairāk ieklausies intuīcijā!

STRĒLNIEKS Konfliktēsi ar priekšniecību, taču iznākums var izrādīties tev labvēlīgs. Nevajadzētu atkāpties no saviem principiem, uzskatiem, ja vien esi pārliecināts, ka tie nav galīgi aplami.

MEŽĀZIS Mežāzim varētu būt sakāpinātas emocijas. Apkārtējo pasauli uztversi kā lielu pāridarītāju. Lieki teikt, ka patiesībā tas tā nemaz nebūs, un, ja tu apsēdīsies un visu kārtīgi apdomāsi, pats visu sapratīsi.

ŪDENSVĪRS Pievērsies sabiedrisko attiecību jautājumiem. Sarunājoties ar mazpazīstamiem cilvēkiem, nekļūsti pārāk familiārs un nenopietns. Vakarā gaisotne tā vien vilinās pavadīt laiku kopā ar mīļoto.

ZIVIS Loģika nebūs stiprā puse. Tāpēc ieteicamāki būtu darbi, kas ir tā sauktie konveijertipa. Šodien ieceres var likties vērtīgas un tālejošas, bet tas būs maldīgs priekšstats. Nebūtu ieteicams lietot alkoholu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu