No "Preses kluba" vadītāja amata atbrīvots Ansis Klintsons (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ansis Klintsons
Ansis Klintsons Foto: publicitātes

TV personība Ansis Klintsons vairs nevadīs kanāla RīgaTV 24 ikvakara raidījumu "Preses klubs", liecina sociālajos tīklos publiskotā informācija. 

"Viens no RīgaTV 24 raidījuma "Preses klubs" vadītājiem Ansis Klintsons pēc savstarpējas vienošanās ar televīzijas vadību pamet "Preses kluba" vadītāja vietu. Ansis Klintsons joprojām būs viens no RīgaTV 24 komandas un turpinās darboties citos projektos," teikts paziņojumā.

Ansis Klintsons "Preses kluba" komandai pievienojās pirms diviem gadiem, kad kļuva par otru šī ikdienas diskusiju raidījuma vadītāju, strādājot tandēmā ar raidījuma ilggadējo vadītāju Aivi Ceriņu. Pagaidām raidījumu ik darbdienas vakaru turpinās vadīt Aivis Ceriņš, teikts ierakstā.

Par šādu lēmumu tiek ziņots dienu pēc tam, kad politiķis Artuss Kaimiņš sociālajos tīklos norādīja, ka Klintsons ir deputāta palīgs Saeimas deputātei Ivetai Benhenai-Bēkenai, kura mēdz viesoties raidījumā. Sašutumu par to pauda arī daudzi citi sociālo tīklu lietotāji, kā arī Nacionālās plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekle Ieva Kalderauska, rakstot: "Manuprāt, nav pieņemami. Cerams, RīgaTV 24 šo izvērtēs."

"

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu