Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 18. martam. 

AUNS Tīri neapzināti uzspodrināsi savu ārējo tēlu un varbūt pat iegūsi slepenu pielūdzēju. Attiecībās ar mīļoto būsi neraksturīgi rāms, taču var būt zināmas grūtības ar pielāgošanos partnera vēlmēm.

VĒRSIS Pozitīva diena Vēršiem, kas pilda starpnieku funkcijas. Spēsi lieliski rast kompromisus un pierunāt darījumu partnerus rīkoties tieši pēc taviem ieskatiem. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

DVĪŅI Vienkāršām lietām pieiesi pārāk sarežģīti, un tas arī būs galvenais jucekļa cēlonis. Nevajadzētu izgudrot divriteni no jauna un pie tam vēl apliecināt, ka tavs viedoklis ir tas vienīgais pareizākais.

VĒZIS Šis pavisam noteikti nav labvēlīgs laiks lielākiem pirkumiem. Ja tomēr nolem ko iegādāties, tad iepērcies tikai zināmās vietās. Vakarā ļauj mīļotajam pierunāt tevi iziet ārpus mājas, izsisties no ikdienas rutīnas.

LAUVA Ja strādā vadošajos amatos, diena lieliski piemērota padoto skološanai un trūkumu novēršanai. Iespējamas nelielas juridiskas problēmas, taču tās nebūs nopietnas un uzņēmuma reputāciju neiedragās.

JAUNAVA Vajadzētu vairāk pārbaudīt kolēģu teikto, jo pastāv liela iespēja, ka tiksi apzināti maldināts. Atklājis melus, rīkojies saskaņā ar veselo saprātu un neļauj emocijām ņemt virsroku!

SVARI Svariem juristiem vajadzētu rūpīgāk izvērtēt savu argumentāciju un faktu atbilstību patiesībai. Šarms var būt viens no panākumu iemesliem. Derētu arī nepiemirst par godīgumu!

SKORPIONS Būs grūtāk izprast sadarbības partneru vai klientu vēlmes. Šajā ziņā vari nedaudz kļūdīties un nonākt neērtā situācijā. Dienas otrajā pusē vēlams pārdomāt savus nākotnes plānus.

STRĒLNIEKS Lai gan diena nav pārāk labvēlīga, bet laimīgā kārtā tomēr tiksi cauri bez nopietniem zaudējumiem, konfliktiem. Vakarā vari relaksēties pie kokteiļa glāzes vai ļauties erotiskām rotaļām.

MEŽĀZIS Būsi nosvērts, reāls un praktisks. Labs periods Mežāžiem, kas strādā fizisku darbu. Taču pastāv iespēja pārspīlēt ar darba apjomu. Varbūt aiziesi gulēt, tā arī nesagaidījis kādu svarīgu zvanu.

ŪDENSVĪRS Tavs pedantisms šodien būs īsti laikā, jo smalkais darbs prasīs attiecīgu pieeju. Nav izslēgtas priekšniecības uzslavas. Arī kolēģu acīs būsi patīkams, pretimnākošs līdzgaitnieks.

ZIVIS Nevajadzētu tik ļoti mainīt savus uzskatus. Tāpat no visām kļūdām un neveiksmēm neizvairīsies. Labāk iet pa nosprausto taciņu un skatīties, kas atrodas zem kājām. Vēlams atturēties no lielākiem pirkumiem.

nervu sistēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu