Suminot Liepāju 396. dzimšanas dienā, Fēlikss Ķiģelis pilsētai dāvina dziesmu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Fēlikss Ķiģelis un grupa
Fēlikss Ķiģelis un grupa Foto: publicitātes

Suminot Liepāju 396. dzimšanas dienā, dziesmu rakstnieks Fēlikss Ķiģelis savai dzimtajai pilsētai dāvina dziesmu "Izredzētā".

"Tie, kuri ir dzimuši Liepājā, par liepājniekiem paliek visu savu mūžu, lai arī kādi vēji tos nestu uz citām zemes malām. Vien Liepājai piemītošais sīkstums, spīts un lepnums ļauj liepājniekus atpazīt pēc valodas, pēc gaitas un pēc ilgām atgriezties dzintarjūras krastā," preses paziņojumā raksta Fēlikss Ķiģelis.

Divi liepājnieki – mūziķis Fēlikss Ķiģelis un Ivars Sudmalis ir radījuši dziesmu "Izredzētā", kuru dāvina savai dzimtajai pilsētai – Liepājai 396. dzimšanas dienā. Dziesma ar Fēliksa mūziku un Ivara vārdiem ir tapusi kā speciāls veltījums pilsētai, kura ir ne tikai devusi muzikālo pamatu un radošo elpu, bet arī vienmēr būs vieta, kura saucama par mājām.

Dziesma "Izredzētā" ir ierakstīta studijā pie Kārļa Šteinmaņa un ierakstā ir piedalījušies Fēliksa grupas mūziķi - Gatis Ulmanis (taustiņi), Matīss Bērzs (bungas) un Andris Akermanis (bass). No 18. marta dziesma būs pieejama arī digitālajos servisos iTunes un Spotify.

Godinot pilsētu un tās devumu, dziesmai ir tapis īpašs videoklips.

Klipa režisors ir Fēlikss Ķiģelis, operatori Anatolijs Devgeļs un Jolanta Ķiģele. Par gaismām rūpējās Gints Tunēns, bet grimmu nodrošināja Kristīne Kliemane – Zegnere. Klipa asistenti - Zigmārs Dūdiņš, Sanita Spriesle un Ivo Akermanis. 

Noskaties dziesmas "Izredzētā" video.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu