Attaisnots vadītājs, kurš Manhetenā ar miljonu vērtu Porsche spēlēja "auto biljardu" (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirms mazāk nekā gada, 2020.gada aprīļa sākumā, Ņujorku satricināja nepatīkamu trokšņu sērija. Tās cēlonis izrādījās reti sastopams superauto Mirage GT, kura vadītājs bija sastūmis kaudzē vairākus citus auto. 

Skaļais incidents notika agrā rīta stundā, kad Manhetenas ielās saimnieko piegādes transports, kāda policijas ekipāža un cilvēki, kam nenāk miegs vai arī pienākums sauc dienu sākt krietni pirms visiem pārējiem. Faktiski idille, ko izjauca negaidīti skaļš troksnis, riepu švīkstoņa un blīkšķi, kad miljardieris Bendžamins Čens milzīgā ātrumā ar pārbūvētu Porsche Carrera GT, kas nodēvēts par Mirage GT, saslīdēja un ietriecās ielas malā novietotos auto.

Auto, kura vērtība jau sniedzas pāri miljona atzīmei, tika sašķaidīta priekša un nolauzts ritenis, tomēr Čens nolēma nepadoties un mēģināja pamest notikuma vietu, pirms ierodas policija. Viņš spieda gāzi grīdā un ar grūti vadāmo auto jau bija nobraucis vairākus kvartālus, kad meistarības trūkums un mašīnas tehniskās nepilnības viņu pievīla - pēc vēl vairāku auto sasišanas un vēl viena riteņa nolaušanas Čens bija spiests stāties ielas malā, kur viņu ātri vien uzmeklēja policija. 

Čenam zināmā mērā paveicās, ka daudzviet pasaulē, tai skaitā arī Ņujorkā, ap to laiku sāka stāties spēkā dažādi ar koronavīrusa izplatības bremzēšanu saistītie ierobežojumi un ļaužu ielās bija mazāk nekā parasti. Ja viņš būtu traumējis vai pat nogalinājis kādu cilvēku, bagātības un statuss Čenu no cietuma diez vai būtu paglābis. Bet tagad Ņujorkas Krimināltiesa nolēmusi, ka pierādījumu trūkuma dēļ apsūdzības par automašīnas pārgalvīgu vadīšanu narkotisko vielu ietekmē ir noraidāmas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu