Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 19. martam.

AUNS Galvenais būs saglabāt mieru un pacietību. Ja turēsi sevi rokās un neļausi ārējiem apstākļiem tevi ietekmēt, dienas izskaņā secināsi, ka esi sasniedzis labus panākumus finansiālajā jomā.

VĒRSIS Šodien pirmais iespaids par apkārtējiem var būt maldīgs. Tāpēc nesaki viennozīmīgu “nē” jaunajam sadarbības partnerim, bet nedaudz nogaidi, lai varētu visu kārtīgi apdomāt!

DVĪŅI Var rasties problēmas mīlas frontē, proti, mīļotā celtās ambīcijas tevī var izraisīt neizpratni un zināmas dusmas. Velti vairāk laika darba jautājumiem, personīgā dzīve nokārtosies pati no sevis!

VĒZIS Apzinīgie Vēži apmierināti par darba nedēļā paveikto, plānos, kur un ar ko atpūsties pēc labi padarīta darba. Savukārt slinkākie būs spiesti darboties visu nedēļas nogali, lai savestu savas lietas kārtībā.

LAUVA Gaidāmas pārmaiņas darbā. Varbūt kolektīvā ienāks jauniņais. Iespējams, pārliekās aizņemtības dēļ mīļotais cilvēks ir palicis mazāk ievērots un apčubināts, tāpēc būtu vērts sagādāt viņam kādu pārsteigumu.

JAUNAVA Laba diena, lai saskaņotu nākotnes plānus ar priekšniecību vai padotajiem. Finansiālajā ziņā valdīs stabilitāte un būs manāms neliels uzlabojums. Lieti noderēs tev piemītošās analītiskās dotības.

SVARI Var būt neskaidri morāles jautājumi. Daži Svari rīkosies negodīgi un pat nelikumīgi. Iespējami sarežģījumi ar policiju vai kontroles iestādēm. Taču no visa minētā var mierīgi izvairīties, esot godīgs!

SKORPIONS Būsi diezgan izšķērdīgs ar saviem finanšu līdzekļiem. Zvaigznes iesaka vairāk pieturēties pie saplānotās dienas kārtības un nepārslogot sirdi. Ir vērts ieklausīties pieredzējušākos līdzgaitniekos.

STRĒLNIEKS Esi lietišķāks un vairāk koncentrējies tieši uz darba jautājumiem, netērē laiku maznozīmīgajām lietām. Vakara izklaides programma droši vien būs izplānota jau dažas dienas iepriekš.

MEŽĀZIS Mežāzim būs grūti izšķirties, vai klausīt savai sirdsapziņai, vai arī raudzīties uz visu no materiālā viedokļa. Katrā ziņā nevajadzētu ļauties līdzcilvēkiem sevi iespaidot.

ŪDENSVĪRS Ūdensvīri, kas saistīti ar informāciju tehnoloģijām, var rast risinājumu sen sasāpējušām problēmām. Laba diena, lai tiktu vaļā no negatīvām domām un kaitīgiem ieradumiem.

ZIVIS Nevajadzētu ļauties spontanitātei un kolēģu ierosinājumiem. Dažām Zivīm var uznākt melanholija, kas var būt par iemeslu slinkumam un zināmai neizdarībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu