Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pēcpusdienu sekss «SNAP»: pandēmijas ieradums? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock.com, Gertrud Alatare

Snaps (sekss + miegs) ir pēdējā laika lielākais trends, īpaši pandēmijas laikā, kad sanāk tik daudz laika pavadīt mājās.

«Kad tavs un partnera ķermenis savienojas, kortizola (stresa hormons) līmenis jūsu ķermeņos samazinās, savukārt labsajūta (oksitocīns, dopamīns) palielinās. Tas palīdz atslābināt ne tikai ķermeni, bet arī prātu,» izdevumā «Cosmopolitan» skaidro veselības speciāliste Saralina Marka. Mičiganas Universitātē veiktā pētījumā tika noskaidrots:

jo ilgāk sieviete snauž, jo lielāka ir viņas seksuālā dziņa. Patiesībā katra papildu miega stunda palielina tavu vēlmi mīlēties par 14%.

«Labs un veselīgs miegs pozitīvi ietekmē mūsu seksuālo dzīvi,» skaidro filozofijas profesors Deivids Kalmbačs. Kārtīga izgulēšanās uzlabo garastāvokli, kas rezultējas kvalitatīvā seksā un intimitātē ar vīrieti. «Mēs ne tikai labprātāk iesaistāmies seksuālās aktivitātēs, bet arī paši daudz vairāk izbaudām procesu,» skaidro Kalmbačs.

Klasiskais SNAP

Klasiskais SNAP- guli ar krūtīm uz leju, kamēr vīrietis guļ virsū un ieiet tevī no aizmugures. Tas ir lielisks veids, kā viņš var ieslidināt tevi ne tikai baudā, bet pēc seksa arī saldā miegā.

Ja esi gatava avantūrām, apgulies vīrietim uz krūtīm un savu brīvdienu rituālu sāc ar snaudu, pēc tam jutekliski tuvojies viņa loceklim un apmierini viņu orāli. Neaizmirsti par glāstiem un skūpstiem.

Vairāk par SNAP lasi izdevumā «Cosmopolitan».

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu