Māra Sleja atklāj patieso iemeslu, kāpēc pārtrauca sadarbību ar zīmolu "Amoralle" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Amoralle" zīmola modes skate ''Rīgas modes nedēļā''.
"Amoralle" zīmola modes skate ''Rīgas modes nedēļā''. Foto: Edijs Pālens/LETA

2019. gada beigās modele Māra Sleja paziņoja, ka pārtrauc ilggadējo sadarbību ar zīmolu "Amoralle". Šādu lēmumu Sleja pieņēmusi, jo esot bijis konflikts par vadības attieksmi un samaksu. Notikušo viņa sīkāk paskaidroja Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous".

Arī šajā intervijā Sleja atsaucās uz gadījumu, kad tā vietā, lai piedalītos vien modes skatē, viņa izdarījusi daudz apjomīgāku darbu, tomēr nav saņēmusi atbilstošu samaksu. Tomēr, kā skaidroja modele, sadarbība pārtraukta, jo "bijušas lietas, kas brieda ik pa laikam". 

"Tā kā es mīlēju to zīmolu, tā kā no sirds, ļoti lielu daļu savas sievišķības no tā biju ieguvusi, es pievēru acis. Es ar viņiem ļoti daudz strādāju. Īstenībā ar Inesi [Ozolu, "Amoralle" radītāju] ļoti maz, jo Inese ienāca, kad Lāsma [Butkāne, "Amoralle" vizuālās identitātes veidotāja] aizgāja prom," norādīja Sleja.

"Man šķiet, Inese pat nezināja, ka es lamājos bildēšanā. Varbūt tā bija mana kļūda, ka man bija tik liela pietāte pret Inesi, ka es mēģināju būt labāka, mēģināju būt perfektā Māra. Īstenībā Māra nav perfekta! Un varbūt tur arī beigās radās tas konflikts, jo pēdējā sarunā, kas bija ļoti skarba ar Inesi, es izdevu visu sevi ārā, un viņa bija šokā, un tā varbūt bija mana kļūda, ka es neizdevu sevi ārā no paša sākuma, jo Lāsma zināja, visa komanda zināja, kas mēs esam, ko mēs darām. Inese, vismaz manā pieredzē, sāka darboties ļoti intensīvi tad, kad Lāsma aizgāja, [..]

bet kaut kas tur brieda, un tur bija par to fakeness (mākslīgums - red.).

Ko es tagad sāku redzēt arvien mazāk "Amorallē". Un tas nav tikai viens cilvēks, nekad! Tas vienmēr ir par komandu, un komandu veido daudzi cilvēki, daudzi apstākļi. Vai es teikšu kādreiz kaut ko sliktu par "Amoralles" grāmatvedēm? Nekad! Par šuvējām? Nekad!" komentēja Sleja. 

Modele vēlreiz piebilda, ka "kaut kas esot bijis sakrājies", un ne viņai vienīgajai.

"Arī no aģentūrām komunikācija, bet tagad man ir liels prieks par kopā pavadīto laiku, man vairs nav aizvainojuma, man nav dusmu, es varu teikt, ka man ir žēl, ko un kā es esmu teikusi Inesei, varbūt varēju pateikt gudrāk, mierīgāk un maigāk. Es viņai, satiekot uz ielas, saku vienmēr "čau".  Bet sievietes ir sievietes," norādīja Sleja.

Savu komentāru par tolaik notiekošo konfliktu sniedza arī "Amoralle".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu