Sestdienas horoskops: Jāsaka, ja neatradīsi to, ko vēlējies, būsi īgns un kašķīgs!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 20.martam.

AUNS Kopumā labs laiks, lai pilnveidotu un labiekārtotu savu mitekli. Taču karstasinīgajam un straujajam Aunam droši vien padomā būs kas pilnīgi cits. Esi apdomīgāks ar alkoholu.

VĒRSIS Varbūt ir vērts aizsūtīt bērnus pie vecvecākiem vai tantes, bet tikmēr pašam ar mīļoto cilvēku izbaudīt tukšas mājas priekšrocības. Vakarpusē tevī var dzimt lieliskas biznesa idejas.

DVĪŅI Iespējams, būsi noskaņots papildināt savas vispārējās zināšanas. Tas varētu būt kāds seminārs vai valodu kursi, kurus pavisam mierīgi varēsi baudīt mājas komfortā, ar interneta palīdzību.

VĒZIS Mīļotais gribēs izmēģināt ko jaunu intīmajā sfērā. Kaut gan pirmajā momentā būsiet pret, beigās ļausies sevi pierunāt, un nevarētu teikt, ka būsi neapmierināts. Šodien nevajadzētu ilgstoši atrasties pie stūres.

LAUVA Neko labāku par kāda ciemiņa uzņemšanu pie sevis Lauva nevarēs izdomāt. Un arī nevajag, jo tava viesmīlība un labās kulināra dotības izraisīs apkārtējo apbrīnu un uzslavas.

JAUNAVA Iespējams, izvēlēsies braucienu uz laukiem, vai arī paliksi mājās, lai to nedaudz uzkoptu. Atvasītes var izrādīt nelielu spītību un vēlmi rīkoties pēc saviem ieskatiem.

SVARI Līdzcilvēkiem var rasties iespaids, ka esi nedaudz vieglprātīgs un nedomā par saviem tēriņiem. Faktiski jau viņiem būs taisnība. Ja neieklausīsies apkārtējos vai pats neapjautīsi savu kļūdu, vari iedzīvoties parādos.

SKORPIONS Daži Skorpioni var sajust interesi par okultām lietām. Iespējams, iegādāsies attiecīgu literatūru un ieslīgsi tās izpētē. Ģimenes locekļi var būt nelielā neizpratnē par tavu pēkšņo aizraušanos.

STRĒLNIEKS Nevēlēsies darīt neko pelēku un ikdienišķu. Tevi saistīs kontrasti, krāšņums un laba atmosfēra. Jāsaka, ja neatradīsi to, ko vēlējies, būsi īgns un kašķīgs. Ievēro valstī noteiktos ierobežojumus!

MEŽĀZIS Labs laiks romantiskiem pasākumiem. Ja arī mīļotajam sākumā nebūs attiecīgā noskaņojuma, tad tu ar savu neatlaidību un oriģinālo pieeju beigās tomēr panāksi vēlamo rezultātu.

ŪDENSVĪRS Nāksies pieskaņoties ģimenes locekļiem, ja negribi visu dienu klausīties netiešos pārmetumos un kritiskās piezīmēs. Vakaru gan spēsi izmantot tieši tā, kā kāro tava sirds.

ZIVIS Tavs gādīgums un nesavtīgums attiecībās ar mīļoto izraisīs tikpat patīkamu atbildi. Dienas pirmo pusi vari veltīt sevis sakopšanai. Dienas gaitā mierīgi vari pārdomāt pārmaiņas interjerā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu